Aysunn25 Kızım uykuya dalamıyo sürekli uyanıyor bir süredir neden acaba diş ağrısı olabilir mi bı durumda calpol veriyo musunuz bir geri mi ağrıyo anlamıyorum
denizzmomy Aysunn25 4. aydan beri böyle geçmedi saat başı hatta yarım saatte bir uyanıyor yani gözü kapalı ağlıyor,yatakta sürekli sağa sola dönüyor bi türlü rahat edemiyor. Bir yeri mi ağrıyor,alışkanlık haline mi geldi niye uyuyamıyor bilmiyorum
Girlpower Aysunn25 benim kızım da 7 aylık bu aralar gece çok uyanıyor diş miş diye kendimi avutuyordum ama Bugün doktora gittim dişten falan değil bu dönemde bebekler huy değişir dedi gece uyandığında Bırakın ağlasın dokunmayın kucağınıza almayın emzirmeyin falan dedi yoksa alışkanlık olur ve yıllarca sürer dedi ben bebeğim ağlarken öylece bırakamam ki ya ne yapayım
Coala Aysunn25 evet biz ister 8 de ister 10 da uyusun Saat başı uyanıyor gece maması denedik olmadı su verdim olmadı ben de kabullendim artık
Aysunn25 denizzmomy aynen uykusunda ağlıyomyatakts mi rahat edemiyorlar acaba 😔 tatile falanmgittik 1ay daha büyük yatakta uyudu orayamkı alıştı acaba
denizzmomy Aysunn25 ben yanıma alıyorum gece ama yok koca yatakta dönüp duruyo yinede uyuyamıyor bulamıyorum bi türlü sebebini🤷🏻♀️ uyku eğitimi almayı bile düşünüyorum bu sıralar
denizzmomy Girlpower ben her ağladığında emziriyorum,kucağımda sallıyorum bide aksi halde aslaa uyumuyor 😕 o ağlarken nasıl kendi haline bırakabiliriz ki