Melehatasena Merhaba kızımın eteşi 38 calpol verdim kaç saat aralıklı vermem gerek düşmedi 1 saat oldu bide fitil versem olur mu
Biranne2meyvesi Melehatasena hayır öyle sık sık verilmez 5 saat arayla verilir calpol çok ateş varsa ılık duşa sokun çok kalın giydirmeyin soğuk kompres uygulayın pamukla baktınız düşmüyor gidin doktora çünkü neden çıkıyor biliyor musunuz
Egelim Melehatasena 4 saatte bir verebilirsiniz, dolven varsa dönüşümlü verin ama hiç düşmüyorsa acile götürün, dirençli ateş sebebi enfeksiyon oluyor genellikle. Geçmiş olsun.
Tugcee_ Melehatasena dolven ile 4-6 saatte bir dönüşümlü olarak verebilirsiniz. Düşmezse fitil denenebilir. Calpolle fitil aynı etken maddeye sahip olduğu için hemen ard arda verilmez
Biranne2meyvesi Melehatasena eğer hiç düşmezse ilaca rağmen o zaman götür canım çünkü diş ateşi çok yükselmez
Ozcskrl Ben 38 de sadece ılık duş yaptırıyorum 39 dan sonra calpol dolven neyse etki etmezse fitil en son care. Öncelikle atesin nedenini öğrenmekte fayda var. Ayrıca ateş bagısıklık için önemli der hep doktorumuz. Hemen cıkar cıkmaz ates düşürücü önermiyo doktorlar tabi yinede siz bilirsiniz herkes cocugunu daha iyi tanır ani yükselen bir ateşte varsa tehlikeli olabilir. Normalde 6 saat beklenmesi önerilir ama dirençli ateste 4 saat ara ilede kullanılır. Geçmiş olsun 🙏🏽
Mnksehsn Melehatasena Canım 38 riskli bir derecedir. Birde düşmüyor demissin. Geçen ablamın kızı böyle oldu evde tedavi edelim derken havale geçirdi. Aman evlerden ırak ama istersen bir doktora götür sende çocukta rahat edin
Yafes 6 aylik oğlumun dişten kaynakli sanirim ayni sekilde 38 okdu atesi, ilik dua Aldırdım bekledim düşmedi, calpol verdim, damarlarına soğuk kompleks yaptım rahatlaması için, çok şükür ateşi düştü, calpol 6 saat arayla verilir,
kartopu23 Melehatasena calpol etki etmezse dolven verebilirsiniz. Fakat doz aşımlarına dikkat etmeniz gerekir. Maksimum 4 saatte 1 verebilirsiniz. Geçmiş olsun
Bebek-annesi Melehatasena calpol ve dolven dönüşümlü 4 saat ara ile veriliyor ama doktorunuza sorun mutlaka düşmezse doktora da götürün.