Kdry Merhaba guzel anneler🌸 ek gıdaya yenı gectık. Ama oğlum sebzeleri pek sevmedi.Anne sütü alıyor ama biraz zayıf.Sevebileceği ve kilo aldırıcı tarifler paylaşır mısınız🥰
Makbuss Kdry bir adet portakal suyu yarım muz 🍌 4adet kadar bebe bisküvisi ez karıştır ver çok seviyordu benim kız tabi bunu 7ay gibi veriyordum ortanci kizima sırada 3.kizimda buyusun de İnşallah
AhmetAlanya Kdry organık terayağını eritin ama yanmasın içine yulaf unu ve irmiği koyun hızlıca karıstırın un kokusu gıdene kadar snra azar azar su ekleyıp karıstrmya devam edın kıvamı size kalmış snrasında içine ben keçıboynuzu özü koyuyorm bazen bal kabagı koyuyorm bazen hurma ezmesi kızım bayılıyor suan 8 ayı gectık biz çekilmiş cevizde eklıyorum devam ettıkce kılo aldıgını goruceksn
Beyza5151 Bir su bardağı su Bir çorba kaşığı organk bebek irmiği (ya da pirinç unu) yarım muz (veya elma,armut püresi) pekmez 👍🏻 Suda pirinc ununu ya da irmiği pişirin muzu ezin birazda pekmez afiyet olsun
Makbuss Deletedmom115 ben veriyordum sorun olmadı benim kizimda bebe bisküvisi ni evde yapıyordum hazır değil tercihe göre ben yazdım sadece 🙂