Gizem97 Merhabalar kızım 3 ay 25 günlük atak haftasındayız şu 35 gün süren 😒 sürekli kucağımda tek elimle iş yapmaya çalışıyorum aşırı yoruluyorum uyurken ağlıyor gündüz uyumuyor sizde var mı atak haftasında olan nasıl geçiyor 🙏
melike54 Gizem97 benimkide 3 ay 16 günlük aynı sorunu bende yaşadım yere yatal attım yan yatıyorum kendi kendine uyuyo birde kehribar bileklik aldım gündüz hiç uyumuyodu şimdi uyuyo Allaha şükür
Ebruseyda Gizem97 üç ay 18 günlüktej sesleniyorum ölüyorum uykuya dalamama sürekli çığlık çığlığa aglama kusma meme reddi çok fenayiz
Hazal8 Gizem97 bizde 3 ay 27 günlüğüz sürekli bağırıyor çığlık atıyor kucak istiyor emerken dikkati dağılıyor memeyi bırakıyor gündüz sürekli uyuyan çocuk 10 gündür hep huysuz ama gece uykusunda huysuzluğu yok
[silindi] Gizem97 meme reddi had safhada😔 o kadar az kilo almış ki bir ayda.. o na üzülürken bir de sakral gamze. Allahım yavrularımıza iyilik sağlık afiyet ver🤲🏻
Asyemur melike54 yan yatarak nasil yapabiliyosunuz memedemi uyuyor kehribar bileklik nerden aldiniz benimkide gunduz uyumuyor etkisi olurmu
Annelik30 melike54 kehribar bilekliğin ne özellikleri var acaba huysuzluk giderdiğini duymuştum benimde bebeğim 1 aylık ne zaman kullanılmaya başlanıyor
Gizem97 Ebruseyda yorgunluktan bittim uykusuzum sürekli memnuniyetsiz ağlama modumda emiyor kusuyor ağlıyor napıcağımı şaşırdım iyice
Ebruseyda Gizem97 bizimde öyle çok emdiklerinden de kusuyor olabilirler ama sanırım benimki usuttu aklıma başka bişey gelmiyo kusugu uzuyor sümüksü gibi balgam galiba. Olabilecek her ihtimal geliyor ama hiç birinden emin değilim
melike54 Asyemur hayır cnm benim sütüm hiç gelmedi mama veriyorum. Normal yan yatıyorum bazen yüzüstü ama ben yanında oluyorum rahat ediyo öyle. Kehribarıda instagramda dr.kehribar diye bir sayfa var orjinal yani araştırıp aldım
Gizem97 Hazal8 aynı gündüz zorla yarım saat uyuyor uyanınca huysuz ağlıyor kucağımda sürekli artık kollarım ağrıdı yemek yiyemiyorum o kadar ağlıyor ki akşam uyku zamanı geldimi hele kıpkırmızı oluyor ağlamaktan gene de uyumuyor bayılıcam yorgunluktan 😒
Hazal8 Gizem97 bende yemek yiyecek vakit bulamıyorum ama allahtan benimki gece uyuyor senin işin zor ama geçer inslh
Gizem97 [silindi] düzgün meme kabul etmiyorlar savaşıyoruz bizde resmen nerdeyse hiç çişli bez almıyorum havalarda sıcak susuz kalıcak diye de korkuyorum zor bi dönemmiş 🙄
[silindi] Gizem97 çok korkuyorum memeyi bırakırsa ya da kilo alamaz da mamaya başlarsak diye😔 yine de canı sağolsun tek duam
Alp16 4 ay 4 günlük gündüz uykularına yatırmak bir işkence oldu bana asla dalmıyor 2 saat uyutmak için çabalıyorum sürekli kucağımda bir yere bırakırsam çığlık çığlığa.
Gizem97 Alp16 Bende uyuyana kadar tekrar acıkıyor ne düzen ne rutin iyice kafam karışıyor ne zaman emzirdim ne zaman uyucak Allah yardımcımız olsun 😊
Hipatya Gizem97 benim kızımda 3 ay 25 günlük hala atak gelmedi inşallah da gelmez amin🙏 3 ay atağı yedi bitirdi beni yeni yeni kızım sakinleşip normale döndü
Gizem97 [silindi] atak geçince normale dönüyor coğu inşallah devam eder bende de aynı sorun ama ben mama da veriyorum başından beri 🙏