Bulutkocer Merhabalar 10 gün önce sezeryan ile doğum yaptım karnım aşağı doğru sarkık korse kullanımı nasıl olmalı ne yapmalıyım
Su1 Bulutkocer ben bir ay kullanmadım dikişlerim aşırı ağrıyordu bir ay sonra safra ameliyatı oldum 3 hafta sonra sadece iş yaparken taktım şuan çok az kaldı arada takıyorum sıcaklardan takamadım
Ruyaninannesi Bulutkocer ben kullanmadım 3 ay önce doğum oldu göbeğim kalmadı nerdeyse ama iki hafta falan göbeğim sarkmasın diye müslin örtüyü sardım sımsıkı o bile işe yaradı
Bulutkocer Mom05273 korse seçiminiz nasıldı peki sarılanlardan mı yoksa kilot boxer gibi giyilen mi ?
Bulutkocer Damalakkoo 2. Doğumum bu benim ama ilkinde de göbeğim gitmedi onda korse kullanmadım bunda bari kullansam mı
Kbradmm Bulutkocer NBB nin korsesini kullandim dogumdan 4 gun sonrab birazcik toparladı ama yeterli degildi insygramda starlife satis sayfası diye bi siteden termal korse aldim banyodan banyoya cikardim acayip terletiyor ve çatlaari sarkigi toparlayip incellti cok memnunum cok alistim korse takmaya surekli uzerimde
Damalakkoo Bulutkocer ben 15.gün olmuştu doğum yapalı korse kullandık 3 ay full. Zaten verdim hemen kilomu ama bol su korse ile bence takmalısın
cnsgrn Bulutkocer bende 1 hafta sonra kullandm cirtli korselerden ama cok düzenli degl oglum 4 aylik olcak hic göbegim yok dümdüz. Yapi olarak da öyleyim zaten hamilelikten önce de ayniydim zayiftm yine zayifim😊
Fatmalaz Nasıl doğumdan hemen sonra korse kullanmaya başladınız hanımlar ya ben 50 gün önce sezeryan oldum hala dokunmuyorum ve göbeğim baya kaldı çok canımı sıkıyo bu durum ama Camasirim bile değince canım acıyo
Kbradmm Fatmalaz canimi disime taktim giydim ilk hafta dikislerde terleme olmadiigi surece patlama acilma olmaz dedi 1 hafta dikkat ettm sonra bisey olmuyor gobegim baya toparlanri cok şükür bide bol su icmek gerek
Soe Benim de 52 gün oldu kilolar gitti 3 kg fazlam var sadece ama göbek duruyo, sıkıya gelip korse de takamam nasıl gitcek bu göbek umut ederek mi 🤣