selinyildiz Bugün 2. Ay aşılarımızı olduk şuan ateşi 37.3 calpol vermeme gerek var mı daha da çıkar mı bilemiyorum siz neler yaptınız
Nesmus07 selinyildiz ya bugün bizde 2 aylık aşı olduk 2 bacak 1 kol galiba ama kol olan veremi 26 ağustosta vurucaklarmış, sizinde bebeğiniz aşırı ağladı mı, benim bebeğim katıla katıla ağladı canım çok yandı benimde bebeğime, acaba acı eşiği mi düşük
balpetegimmmm selinyildiz bir koldan iki bacaktan olmuştu oğlum sağlık ocağı inlemişti resmen katıla katıla ağladı o zaman ilk defa gözünden yaş gelmişti 🥺 bizim 37,5 olunca bir çay kaşığı vermiştim canım ben
cnsgrn Nesmus07 biz 2 ay önce olduk ve tam tamina 2 saat kucagimda agladi hic susmadan yere koyup da fitil de atamadm en sonunda aglamaktan yorulmustu uyurken attm rahatlayip susmustu
selinyildiz balpetegimmmm aynen bizimde öyle oldu ilk defa yaş geldi gözünden kızardı nefes alamadı çok üzüldüm
Nesmus07 selinyildiz bize niye vurmadı ki 59 günlüğüz, dün için söylediler ama günün olmuyor sana o yüzden 26 sına vurucaklarmış veremi bende anlamadım ama bakalım
selinyildiz Nesmus07 bende aynı gün vurmazlar zannettim burda bir kaç kişide okumuştum farklı gün vurulduk diye ama aynı gün üçünü de vurdu
Su1 selinyildiz 38 38.5 olunca ver demişti ebe bize ama çay kaşığında verebilirsiniz 6 saat arayla geçmiş olsun
Nesmus07 cnsgrn nasıl içli içli ağlıyo Bi görsen susmadı hiç arabaya bindik kucağımda azaldı ağlaması ama iç çekiyordu hep gün içinde de uykusu içinde iç çekti ağlayarak uyandı her uyanmasında ama bugün keyfi yerinde