annemmm2021 Kızlar kızım da konak olmaya başladı nasıl geçer ne yapmalıyım bebek yağı sürüp kendi taragiyla taradım sonra yıkadım bu şekilde geçer mi
Duyguege annemmm2021 banyo yaptırmadan yarım saat önce zeytin yağı sürüp banyodan sonra yaratabilirsiniz
Bebegimm1 annemmm2021 konak taragiyla geri geri tarayın bebek yağı veya soğuk sıkım hindistan ceviz yagsi ile gecer
Zeyynep annemmm2021 1 kahve fincanı zeytinyağına 1 çay kaşıgı karbonat karıştırın sürün yarım saat sonra kabarıyo zaten deriler yumuşak bir fırca yardımıyla tersine doğru tara kalkıyor zaten bazen kalıyo görmeyebiliyorsun ben bi kaç defa tekrarladım geçti
Yualp Evet bende öyle yapmıştım ama Konak tarağı almıştım çok ince yumuşak uçlu 🥰 bebeyağı sürüp 40 dk bekletip onunla dikkatli şekilde tarıyordum
annemmm2021 Mayiscicegi yok henüz beyaz doğduğunda olur ya bebeklerde beyaz tabaka onun gibi ama doğduğunda temizdi
annemmm2021 Bebegimm1 kayinvalidem taranmaz dedi kel olurmuş kızının kızı 4 yaşında hala vardı konak dedi🤦♀️🤦♀️
Bebegimm1 annemmm2021 kayinvalideler neyse bir sey demek istemiyorm 🙄 tıbba bilime inandigimiz icin konak taragiyla geri geri bastirmadan tarayın gecer kabuk yumşadiktan sonra geri tararsanız konak kalmaz eger hic mudahale etmezseniz konak mantara donusur ilaç kullanmak zorunda kalinabilir
Tatlim annemmm2021 artık Allah mesut etsin evlenince eşi temizler 🤦🏻♀️ Hakiki zeytinyağı sürüp yarım saat sonra banyo ve ince uçlu tarak. Ayrıca mustelanin konak şampuanı var onu da kullanin geçer .
Mayiscicegi annemmm2021 o zaman zeytinyağı yada bebe yağı sürebilirsiniz. Doktorumuz konaklar için kabuk kabuk olursa konak şampuanı alın demişti
Bennur21 Kızlar bu konak ne zamandan oluşmaya başlar acaba suan kızım 2 aylık hıc bısey yok ılerleyen zamanda olusurmu yoksa hıc oluşmayacak mı ?
annemmm2021 Bebegimm1 4 yaşına torununda varmış ona göre normal bebek bu taranmaz dedi kayinvalideler gerçekten bisey bilmiyo ama çok şey biliyo gibiler hele eşlerde onlara uyuyorsa vay ki vay
Kevseryldz annemmm2021 duştan önce saf zeytinyağı sürüp tarayın hiç bişey olmaz. Birde duş aldırdıktan sonra başını güzel durulayın
Tugcee_ Mustelanın Konak kremini sürdüm 4-5 saat beklettim kafasında, sonra yıkadım saçını. 3-4 günde hemen geçti