kbra_ayc1 3 aylık bebeğim var sürekli elini emiyor. Emzik kullanıyoruz normalde artık onu da almıyor. İki elini aynı anda ağzına götürüp emmeye çalışıyor. Elimi çekince de çok ağlıyor. Nasıl unutturabilirim bu el emmesini. Yardım edin lütfen emdikçe ağzının sütü da akıyor.
melike54 kbra_ayc1 bıraktıramazsın ki 😂 benim bebeğimde 3bucuk aylık oda aynı şuan ellerini keşfettiler emiyolar daha dur sıra ayaklara gelicek 😃
DenizEfeMom kbra_ayc1 6 ay 25 günlük 5.aydan beri parmak emiyor arada ayaklarını sokuyor ağzına ama parmak emme full devam bıraktırmak için birşey yapmadım yapsam da anlayacak yaşta değil yine tekrarlayacak kendinin bırakmasını bekliyorum oral dönem olduğunu ve normal olduğunu söylediler çokta takilmiyorum cani sağolsun
rua_da_senhora_das_verdades kbra_ayc1 oral dönem. Bu dönemi yaşamasına fırsat verin ki gelişimini güzel tamamlasın 😁
NNF19 kbra_ayc1 unutturmanıza gerek yok ki, oral bir dönem el ile tanıyorlar her şeyi:) büyüdükçe böyle hem bişeylere bi süre takılı kalıyorlar bi bakmasınız unutmus:)
kbra_ayc1 DenizEfeMom ya ağzının suyu akıyor emdikçe bende ondan dolayı bıraktırabilir miyim acaba diyordum
DenizEfeMom kbra_ayc1 Açıkçası bu konuyla alakalı biraktiran veya bir yolu olduğunu görmedim varsa da ben bilmiyorum ☺️
Mlkko kbra_ayc1 müdahale etmeyin bu bebeklerin gelişim için yapması gereken bir şey. Önce eller sonra ayaklar sonra Allah ne verdiyse her eline geçeni yemeye çalışacak 😬
Drykrm kbra_ayc1 doktorum müdahale etme, elini çekip ittirme dedi. 3 aylık civarı çok emiyordu sürekli salya akıyordu, mendik önlük kalmıyordu evde. Sonra kendiliğinden bıraktı. Olması gereken bir dönem, sıkıntı yapmayın