Mavidnz_42 Merhaba sevgili anneler 7 aylık kızım için pirinç unundan mama yapmak istiyorum ama daha önce denemedim internetten ki tarifler de hoş gözükmüyordu sizler evde pirinç unundan nasıl mamalar yapıyorsunuz? Nasıl tatlandırıyorsunuz?
melike54 Mavidnz_42 pirinç unu çok yavan oluyo bence arı mama al canım içinde vitamin ve minarel var ve tok tutar ister biberona yaparsın ister kaşık mama olarak yedirirsin
antikoalababy Mavidnz_42 5-6 tane bene bisküvisini 1 bardak suda bekletiyorum 1 dk . Sonra 1 tatlı K. Pirinç unu ekleyip pişiriyorum bebeğim bunu seviyor açıkçası
antikoalababy Mavidnz_42 sabahları da irmikle bebe bisküvisi yapıp muhallebi şeklinde içine labne yumurta tahin ceviz pekmez sırayla karıştırıyorum veriyorum
Deletedmom5284 Mavidnz_42 ben direkt aptamil kaşık ve hipp 5 tahıl alıyorum bunları su ile hazırlıyosun pişirmene gerek yok
antikoalababy melike54 ben ayarı tutturamıyorum ya olmuyor benimkiler pişirmeden nasıl ayarlıyorsunuz siz
gozde_88 melike54 canim onların üstünde süt yaziyor ben cesaret edemedim bir yaş oncesi yasak diye. Sıkıntı olur mu ki
melike54 antikoalababy 3 çay bardağı suya 2 bucuk kaşık arı mama koy pişir kaşık mama olur bence çok sever tadı bile çok güzel 🥰
Csknozge Mavidnz_42 merhaba 1 yemek kasıgı pirinc unu 100 ml su koyarsanız kıvamı tam tutuyor tabi az oluyor böyle ama siz arttırabilirsiniz ben içine yediği meyvelerden koyuyorum pekmez koyuyorum ceviz falan siz ayına göre yapabilirsiniz
Betulbuglem3 gozde_88 keçi sütlüsü olanıda var arı mamanın hatta hurmalısı falanda karpa markette bulabilirsin tabi 15 tl diğer sade sütlüsü 7,5 tl
gozde_88 Deletedmom5284 çok teşekkür ederim ya ben de almak istiyordum ama süt yazinca cekindim hemen alayim