mycutebaby Kızlar bir saat sonra aşı olucam acaba çok büyük etki gördünüzmü biraz korkuyorum :( bebeğinizi hemen emzirdinizmi acaba ?
Mevacanimkizim mycutebaby Ben vuruldum bu akşamda ikinci doz var hiç yan etkisi olmadı ama ikincide bende korkuyorum
Mucize2020 mycutebaby hemşireme danışmıştım emzirilebilir hemen dedi emzirdim bende ikinci doz da emzirip öyle yaptırmayı dusunuyorum gelince ek gıda öğününü veririm diyorum.her insanda farklı oluyor ama genelde ikincisi daha ağır deniliyor Allah büyük
agustos_bocegim mycutebaby 2 dozunuda oldum emzirmeye ara vermedim.1 2 gün hafif kol ağrısı dışında birşey olmadı
mycutebaby Mevacanimkizim hasta olmaktan iyidir heralde vala olmıcaktım ama böyle durumlar kötüye gidince mecbur kaldım:(
Melekk_2604 mycutebaby ilk dozu beni çok etkiledi baş döngüsü mide bulantısı halsizlik ve terleme yaptı ikinci dozu hiç dokunmadı kişiden kişiye değişir tabi bebeğimi de hemen emzirdim bı sıkıntı olmadı
Tgbkrc mycutebaby 2.doz beni mahvetti yataktan kalkamadım ateş baş ağrısı terleme kırgınlık kol ağrısı
Balkupu mycutebaby her iki aşıyı da yaptırdım eve gelip bebeğimi de emzirdim, ikinci aşıda bir gün grip gibi oldum parol içtim ertesi güne bişeyim yoktu onun haricinde kol ağrısı oldu o kadar