merhabalar hanımlar. size bir öneride bulunmak istedim. polikistik over sendromu olan bir kadınım. evlenmeden önce de bunu biliyordum ama gebe kalma durumumu etkileyeceğini hiç düşünmemiştim. evleneli 3 yıl oldu bu üç yılın sn bir yılı çocuk isteyerek ve uğraş içinde geçti sürekli yumurtlama günü takibi yaptım. ama olmadı. sonunda doktora baş vurdum pcos olduğu için gebe kalamadığımı yumurtlamamın geç olduğunu söyledi. sonrsında infı saşe ismindeki toz ilacı önerdi. internetten biraz araştırdığımda bu ilaçla hamile kalanlar olduğunu gördüm. hatta çevremde de bu ilaçla hamile kalan biri varmış sonradan öğrendim. günde 2 tane kullanmaya ve diyet yapmaya başladım. doktorum 3 ay içinde pcosumun gerileyeceğini söyledi. düzenli bir şekilde kullandım , spor yaptım, diyet ysptım ve çok çok dua ettim . 1. ayın sonunda doktoruma kntrole gitim hormon seviyelerim daha iyiydi. kilo vermemde işe yaramıştı tabi. ilaca aynen devam ettim ve 3. ayın sonunda pcosum iyice geriledi ve ilaç bitiminlen 2 ay sonra da hamile kaldım. çok şükür. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. info saşe pcos tedavsinde baya işe yarıyor. bu hastalıktan madur olanlar bu ilacı bi doktorlarına danışsın :=)