Buseasel8 Musam pişik olunca sürüyorum pek de faydasını görmedim açıkçası. Çok övmüşlerdi ondan almıştım. Belki de benim kızıma fayda etmedi
Alminazli Valla bn dogdugundan beri kullanıyorum isiliklerde özellikle çok işe yarıyor benim kızımın pisigine kantoron yağından başka bisey yaramıyo
BurcuBrc Sürekli ince bir tabaka halinde sürüyorum hiç sorun yaşamadımHatta bayramda çok sıcaktı memlekete gittik pişik olacaktı almayı unutmuşuz hemen eczaneden aldık olmadık Allah’a şükür
Musam aylul0 bende suan bepanthol kullanıyorum arkadaşımın tavsiyesi üzerine sudocrem aldım bitince ona başlayacaktım
Smilee Musam isilik ve koltuk altı tahrişinde çok etkili. Pişik daha olmadık bazen popo arasında ufak kızarık görsem sürerim belki ondan olmamıştır. Genel olarak memnunum
Eysar Musam Kızım bir yaşına girecek doğduğundan beridir sadece onu kullanıyorum çokta memnunum hemen etki ediyor asla zararı yok bir kez pişik görsem tek seferde etki ediyor
balyanakannesi2 Musam Bi faydasını görmedim. Aldıktan sonra öğrendim kii içeriği de hiç temiz değilmiş bıraktım hemen
Mom0911 Musam ben gördüm faydasını oğlumun poposu pişik olunca , çok yardım etti 👍🏼Ama Artık pişik olmadığı için kullanmayı bıraktım