cihangirveannesi Bebeğim 41 günlük sütüm azaldı neden olabilir böyle bişey. Çok morelim bozuk. İlk adetimi görmeye başladım bunla bir alakası olabilir mi? Eşim ve anneside sağolsunlar laflarını düşünmeden söylüyorlar, iyice morelim bozuldu.
Trilaylay cihangirveannesi adet döneminde azalıyor benimde öyle oluyor. Boşver onları çok biliyorlarsa onlar emzirsin. Hiç üzülme sakın.
GulsumAzra cihangirveannesi benim bebeğimde 4,5 aylık ve 3 adetimi görüyorum tat durumu değişkenlik gösteriyor adet döneminde ve daha az emiyorlar ister istemez biraz. Ondan kaynaklı azalma olabilir emme süresi kısaldığı için ancak daha sonrasında çoğalıyor adet dönemi bitip tekrar düzene girdiğinde
Periii cihangirveannesi adet döneminde östrojen hormonu daha baskın çalıştığı için süt hormonları daha az çalışıyor adet bitince normale dönüyor ama stres yapıp sütüm az dersek azalıyor
Lily23032021 Kız 2 saatte bir sağım yap onlarıda sallama ne derlerse desinler , kilosu yerindeyse, sen sık sık emzir ve sağım yap adet olmazsın emzirmen azaldıysada adet olmuşsundur canım 🍀🧿🎈🎈
cihangirveannesi Lily23032021 Aslında emziriyorum, sadece anne sütü ile besleniyor bebeğim. Neden böyle oldu anlamadım.
Lily23032021 cihangirveannesi dönem dönem olabiliyor bende emdiyorum mene reddi var biberıon reddi var neden bilmiyorum 🥴😬
Tugcerylmzkerem cihangirveannesi bende doğumdan sonra hemen adet olanlardanım benimde azalıyor ilk bebegimde anca 8 ay emzirebildim 2. Cide ise 4,5 ay suan yok denecek kıvamda emerken cığlık atıyor gelmeyince devam sütüne başlattı doktor üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor fazla fazla emzirdim ama fayda etmedi özellikle annem ve çevrem sağolsun çocuk doymuyor sütün az diye diye olanıda gönderdiler