__yesilgoz Kızlar ben mavi tik denilen olayı kapattım. Onu kapatınca biri durumda atsa gözükmüyormu acaba ? Bilgisi olan var mı?
Oykuaygun __yesilgoz durumla alakası yok onun. Sadece başkasının mesajını gördüğünüzde bunu karşı taraf göremiyor. Doğru anlattım umarım 😁
mllhh __yesilgoz durumlar gözüküyor senin gördüğün görünmüyor karşıdan ama aynı şekilde sen de durum paylaştığında kimin gördüğünü göremiyorsun
Esdoel __yesilgoz şuan benim de mavi tikim kapalı. Gelen mesajlarım mavi tık olmuyor ve durumlara baktığımı kimse görmüyor. Ayrıca benim paylaştığım duruma da kim bakmış ben göremiyorum bu yönü kötü sadece
Gulsen4224 __yesilgoz evet ben gıcık olduğum birinin durumuna öyle bakıyorum okundu bilgisini kapatıp bakıyorum duruma baktığımda gördüğüm gözükmüyor ama o durum kalkasıya kadar kapalı olsun açarsan gördüğünü görür🤗
Deletedmom99886 Oykuaygun Hayır durumla alakası var. Mavi tık kapatan kişi başkasının durumuna baktığında ismi yazmıyor görülmüyor, ve kendisi durum attığında da kimin gördüğünü görmüyor. Hatta muhtemelen attığı durumu kimse görmüyor. __yesilgoz
Kbrasg Deletedmom99886 Yoo mavi tıkım kapalı yıllardır durım atıyorum kimlerin gördüğünü de görüyorum. Ama onlar benm adımı görüyor mu bilmiyorum.
3children1mom Yaşa ki ne göresin 😂 Sadece msjlari okuduğunu görmüyorlar sanıyordum. Cahillik başa belâ 😂😂
Deletedmom99886 Kbrasg Emin misiniz? Çevremde ve bende görüldüsü kapalı olan kimse durumunu kimlerin gördüğünü göremez, hatta bunu yukarıda da yazanlar olmuş.