crazymommy Anneler merhaba oğlum 6 aylık 3 günlük birkaç gündür oğlumda özellikle gece uyuyacagı zaman uykuya direnme var uykusu var ama uyumuyacam diye bir inat var. Bu nedendir sizce bilginiz fikriniz var mı acaba. Bu süreç geçici bir süreç midir. 😔😔😔
06Glz44 crazymommy bazı bebeklerde gececi bi süreç oluyor büyüme atagıda oluyor yada scakda olabilir benim bebegim küçük 4.5 aylık huzursuz oldugu zaman genelde duş aldıyorum normal uyku saatine yakın o zaman rahatlıyor ve uyuyor bazen bende dayanamıyorm uyku sorunu oldgu zaman duş bebegşme iyi geliyor yoruyor sanırım uyuyor
Mlkmhrrm crazymommy gecici merak etmeyin rutinini bozmadan uyutmaya devam edin bizde de olmuştu geçti 9.5 aylık şu an 9.aya girdiğinde beri yine başladı hatat ayağa kalkıp yatağını sallıyor uyumamak için ve gece uyku arasında kalkıp 🤣ara ara oluyormuş inşallah kolaylıkla atlatırız
Sblrbl crazymommy aynı şeyleri yaşıyoruz umarım diş sürecindedir ve geçicidir 😔 oğlum pışpışlayarak kolayca uyurdu şimdi kucağımda sallıyorum ona rağmen çok zor uyuyor 😔
crazymommy 06Glz44 ya şimdi şöyle birşey son zamanlarda hava iyi güzel insan rahat uyuyabiliyor artık e uyumaya yakın duşunuda aldırıyorum masaj da yapıyorum banyo dan sonra ninni söylüyorum ama yok çocuk inat ediyor bagırıyor aglıyor uyumuyacam diye. 😔İnşaallah geçici bir dönemdir ya 😟😟😟
06Glz44 crazymommy gündüzleri biraz yorman gwrekeblir anladgım kadaryla ilgi istiyor canım sen annesiisn daha iyi bilirsin bebegini huyunu ne istedgini ben tahmin ediyorum kendi benegimden dolayı..Gündüzleri yormazsam eger geceleri uyumak istemiyor ve sürekli konusmamai istiyor 🥰🤲🏻
crazymommy Sblrbl ya çok zor ve daha çok sabır isteyen bir süreçteyiz canım. 😔😔 Allah yardımcımız olsun ve allah sabır versin bize inşaallah. Dizimde sallıyorum yataga bırakınca hemen uyanıyor ya. Normalde uyurdu uyanmazdı 😔😔😔