1prens1prensess YusufEren benim oğlan 15 den 18 ayına kdr saat 1 gibi öğle uykusu yapar yarım saat uyurdu akşam da 5.bck gibi falan uyur 1-1.5 saat uyurdu en geç 7 de kalkardı 10-11 gibide uyurdu tekrar
YusufEren Esdoel nasıl dayanıyor huysuz olmuyor mu bizde bazen bir bazen 2 uyku yapiyoruz geçiş dönemi sanırım tek uykuya ama bu aralar aşırı derecede kalkıyor acaba tek uyku yetmiyor mu düşündüm
YusufEren 1prens1prensess bende bir ara dediğiniz gibi uyutmaya çalıştom ama 7 gibi kalktğınds 12 den önce uyumadı sallayarak mı uyutuyotdunuz
Twinsmomee YusufEren 7-7.30 gibi uyanıyorlar 11-11.30 ilk uyku 12.30 da kalkıyorlar 16.00 2. Uyku 17.30da uyanıyorlar 22.30 gece uykusu
YusufEren Aycira Teşekkür ederim cevabınız için benim oğlum da bazen bir bazen iki uyku yapıyor merak etmiştim bu aylardaki çocuklarn uyku düzenini😊🥰
Aysenur219 Tek uyku. Gece en gec 10da uyur sabah 8de kalkar. Oglen de 1 veya 2 de uyur 2 saat uyur oyle.
YusufEren Karatagg Teşekkürler cevabınız için bende merak ediyordum bu aylsrda çocuk düzenleri nasıl diye 🥰
Tugbatugba123 YusufEren 18 aylık gündüz 1 uyku yapiyo iki uyku yaptığı zamanlara göre daha uzun uyuyor