Thebabyy Yaa kızlar bebek kafa koruma kaskı kullanan varmı 10 aylık sabahtan beri kaç kere düştü kafasını sürekli yere geliyor çok üzülüyorum yanında olmama rağmen
Umayinannesi Thebabyy ınstagramda mavininpenceresi diye bi kız var onun hesabına bak kızına kullanıyordu yorumlamisti da
Hilalrkmn Thebabyy bizde ayniyiz surekli dusuyr malesf bu dedignzdn bnde dun arastrdm 126 tlydi ve bnde takar mi takmaz mi kararszm almk la cunku bnm oglum şapkayı bile tkmak istemiyr
KoalasMom Thebabyy Oğlum 11 aylık tutunup sıralıyor sürekli düşüyor çoğu zaman turuyorum ama kaçtığıda oluyor bazen ağlıyor bazen ağlamıyor ben almadım almayı düşünmüyorum kafasına asla taktırmaz çünkü bide gerek yok bence düşe kalka öğrenicek ☺️
Thebabyy Kayınvalidem de gerek yok biizm çocuklarımız da düştü diyo😂😂 Bı yandan da onunla tartışıyoruz bu konuyu 😑😑
Mom987 Thebabyy Kayınvalideniz tarafındayim bende 😂 yüksekten düşmedikce bir şey olmaz ki düşe kalka büyüyecekler siz evi güvenli hale getirin yeter. Daha yürürken koşarken düşecek.
Thebabyy Hilalrkmn aynen öyle şapkayı bile zor takıyor ama böyle de içim hiç rahat deil kafası acıyor
KoalasMom Thebabyy Bence öyle ya bilemiyorum ben biraz rahatım bu konularda, bide gerçekten taktırmaz benimkini biliyorum amaaaaaan eskiden kafa kaskı mı vardı 😅
Ecoo Onu arasdirdim ama aslaaaaa kafasina takmaz onu üsdelik ne kadar rahatsizlik verici biseydir o yahu düsünsenize evde kaskla oturuyorsunuz🙃