egelsenkonuss Allah’ım sabırlar versin iyi insanlarla karşılaştırsın o kızı 3. Dünya savaşı insanlık ile doğa arasında 😔 Kastamonu Belediyesi’nin resmi hesabından ihtiyaçlar paylaşılmış destek olalım elimizden geldiğince
Mavilii egelsenkonuss kastamonu çok kötü durumda her yerden ölüm haberleri alıyoruz 😥 Rabbim bu yavrunun da yardımcısı olsun şimdi annesiz ne yapar. Ahh nasıl icim acıdı anlatamam 😥😥😥
Prensannesiyimm egelsenkonuss Ah kuzum benim Allahım yardım etsin inşallah son bulur artık her neyse çok korkuyorum olacaklardan nasıl bu hale geldik nerde hata yaptık da başımıza bunlar geliyor kötülerin yaptıkları neden masumlara zarar veriyor Umarım son bulur artık.elimizden geleni yapmalıyız
nursocum egelsenkonuss Ahhhh ana yüreği işte mekanı cennet olsun yavrunun geleceğide çok güzel olur inşallah
Mommysharkdoodoodoodoo 😭 ah güzel yavrum annenin aklı kalbi sende kalarak gitmiş mekanı cennet olsun 😭
egelsenkonuss Mavilii görünce gözlerim doldu benimde 😔ne zor bişey o anı o anneyi düşündükçe içim parcalaniyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi egelsenkonuss Kadının gözü açık gitmiş.. Bu sel doğal afet falan değil insanoğlunun yaptığı bir şey.. Bu insanların, o bebeğin, o ananın, yitip giden 200 den fazla canın vebaliyle yapanlar can çekişerek gebersin.
Deletedmom99886 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Sel nasıl beşeri olur? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum nasıl destekleyebilirler?
Deletedmom4444 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Gercekten hic normal gozukmuyor ya.Videolar akıl alır gibi değıl.
Mavilii egelsenkonuss artık haberlere bakmaya korkuyorum. Tanidiklarimizdan birininde ölüm haberini alırız die çok endişe ediyorum 😥 ve daha çok kişinin kayıp olduğu söyleniyor. Ve çoğunun ölmüş olduğundan bahsediliyor. Rabbim yardımcıları olsun. Elimizden hiç birşey gelmiyor. Koskaca ilçe bir günde kayboldu gitti. Akıl alır gibi değil. InsAllah Rabbim hepsinin yardımcısı olur. Ozellikle şu yavrunun yardımcısı olsun. Şimdi nasılda annesi ni arar gözleri😥 Allah’ım sen yardımcısı ol o daha çok küçük 🙏😥
Busraa3535 egelsenkonuss rabbim kaderini acı yazmıs yavrumun Allah yar ve yardımcısı olsun😔 İnsallah iyilerle karsılasır annesiz😔😔😔😪😪😪