Gulcanuyanik Merhabalar ben 3.ncu çocuğuma hamileyim bundan sonra daha çocuk düşünmüyorum tuplerimi baglatmayi istiyorum bunu normal doğum esnasında yapıyor mu devlet hastanesi bilginiz varmı
614408eoa Gulcanuyanik devlette yasınız tutuyosa esin izin vriyosa yapar ama normal dogm la olmuyo maalesef artı bi ameliyat grekiyo benm ikinci cocugm olck bende baglatcam kararlıym özelde zaten sezeryn oluyom doktor sen istiyosan esinde tamam dediyse yaparm ededi ameliyat esnasında
Elfydr Gulcanuyanik bu bir operasyon gerektiren durum. Normal doğum esnasında olmaz . Bende 3. Ye hamileyim bende baglatacagim. Zaten planlı sezeryan olacağım.
Selcan Gulcanuyanik ben ilk dogumumu yaptığımda birisi geldi tüplerini baglatmak için 1 saatte işlem bitiyormuş ameliyat oldu. Ama hastaneden çıkışı falan nasıl oluyor bilmiyorum. Onun da 3 cocugu varmış sonradan baglatma yapmak için karar vermiş.
Gulcanuyanik 614408eoa himm sizin için daha iyiymiş o Zaman benim 2 doğumda normal oldu buda öyleyse ikinci bir ameliyat gerekicek ozaman off valla offf bitmiyor acım hayırlısı artık bakalım
Gulcanuyanik Elfydr Bağlatma işlemi yapmak icinmi sezeryan olucaksiniz normal doğumdan sonra gidip bağlatmak zormu olur bilemiyorum iki normal yaptım şimdi sezeryan yapmaya da korkuyorum kafam karışık valla
Gulcanuyanik 614408eoa yok yaaa kesinlikle ben 3,ncuyu düşünmüyordum bu çok çok sürpriz oldu 2,nci doğumdan sonra rahim baya hassas lasiyo demekki hemen hamile kaldım eşim korunmasına ragmen
Elfydr Gulcanuyanik hayir benim ilk dogumum normal, ikinci dogumum sezeryan. Simdi de mecbur sezeryan olacağım. İsterseniz bir doktorunuza sorun. Normal doğum yapıp sonradan nasil.baglatma islemi yapılır inanın bilmiyorum.
614408eoa Gulcanuyanik buna benzer bi durum bende yasadım kızm 21 aylk bnm gözmde imkansız bi sekilde hamile kaldıgmı ögrendim 18 haftalık oldum bile ama iste
Deletedmom4444 Benim 4. dogumda bagladilar sezaryan olmaniz gerekiyor normal dogum yaparsaniz sonradan ameliyat oluyorsunuz.
Deletedmom4444 Cigdemm988 Evet ancak normal dogum yaptiktan sonra da isterseniz baglatabiliyorsunuz.İlla sezaryen olmak zorunda degilsiniz.Bence bu konuyu bi doktorunuzla görüsün ona gore karar verirsiniz