alparslanyy Sibel43- valla bilmiyorum gazini da atiyor aslinda hem alttan hem ustten çıkartıyor,ama suan cozdum galiba nedenini sessiz ve los ortam istiyor benim oglus bide cok bekletmemek, ayik tutmamak lazim uykusu gelince hemen uyutmak lazim
Btlbyza alparslanyy uykuya dalmak için yardımcı ilaçlar var oğlumda kullandım good nigt adı doktorunuza sorun uygun görürse alırsınız ben onda çözüm bulmuştum
alparslanyy Secuuss 1 hafta kullanin sıkın dişinizi etkisini 1 hafta sonra gosteriyor diyorlar bio gaia icinn
alparslanyy Secuuss buna benzer etkiler varmis galiba bazi bebekleri ishal vb seyler yapmis,doktorlari 1 hafta bekle demis
ftsdmrhn Secuuss biogaia ile alakası yok uykusuzluğun, o aylarda hem gaz çok oluyor hemde uyku olayı daha oturmamış oluyor. 4.5-5 aydan sonra oturur bebeklerin uykusu
Sibel43- Mehruyan Secuuss canim sakin biogaia kullanma benim cocugum kakasini gayet iyi yapiyordu gaz var diye bir sise onu kullandim bir daha kakasini yapamadi ve gazi dahada kotu oldu
ftsdmrhn Sibel43- neden yanlış yönlendiriyorsinjz, biogaia probiyotik bir damla, sizin bebekte öyle oldu diye her bebekte öyle mi olacak. Bende oğlumda 2.5 ay kullandim gayatte faydasını gördüm. 2.5 ay sonunda şıp gaz kesildi ,ben 4 ayı gözden çıkarmıştım.
Secuuss Sibel43- evet canım yani normalde bu kdr ıkınması vs yoktu çocuk ıkınmaktan kendine gelemedi ya çok şükür bugün iyi ama dün gece felaketti
Sibel43- alparslanyy kesinlikle ondandir hemen birak ben yandim sende yanma biogaiadan sonra bebegim hic kakasini yapamadi gayet iyi yapoyordu
Sibel43- ftsdmrhn ben kendimde olani soyluyorum benim cocugum gazi vardi ama kakasini yapiyordu en azindan bumu kullanana kadar sizde olamamis olabilor ama bende boyle bir etkisi oldu emin ol bole bir etkisi olmasi daha kotu gaz her turlu bir aya gecer neticede
Sibel43- Secuuss ftsdmrhn kimseye zorla kullanma demiyorum bilinclendiriyorum sadece cok dogru yonlendiriyorum bence