BalkizimBaloglum2 Kızım 18 aylik olucak haftaya sadece su iccem diyor cümle olarak daha erkenmi meraktan soruyorum korktugum icin vs degil lütfen linçlemeyin (daha ne istiyosun bebekten erken vs falan gibi)17,18 aylik bebeklerin dil gelişimi nasil sizlerin😊
Aygnnezgii BalkizimBaloglum2 Şuan siklikla kelime birlestirip cümle kurmamasi normal bir kaç aya başlar kızım 22 aylık şuan birleştirmeye başladı anne babam nerde babam gitti nereye diye soruyorum işe gitti diyor dün balkonda biraz suyla oynadık bugün aklına gelmiş balkon bici bici diyor artık kendini ifade etmeye başladı doktorumuz da söylemisti geçen ay ayına göre konuşması ifade etmesi çok iyi ilerde diye bir kaç aya sizinkide başlar 🌼🙂
MelekAnnesii BalkizimBaloglum2 iki gündür dili çözülmeye başladı söylediğimizi tekrar ediyor bugün sabahta yeni sürümü yüklendi istemediği herseye no no no diyor 🤣🤣🤣 Corba içer misin? No no no Gelir misin? No no no Anne der misin? No no no.. Babiş🤣🤣
Tugbatugba123 BalkizimBaloglum2 18 aylık kızım e kelimeli basit cümleler.kuruyor tabi her bebeğin gekisimi farklıdır
Zeytin_cekirdegi BalkizimBaloglum2 oplum 17 aylık sadece anne diyo an-ne şeklinde.onun dışında adda adda adda diyo neyevdediğini bilmiyoruz başkada bişey yok sennki ne güzel iki klime diyo bak
BalkizimBaloglum2 MelekAnnesii aynen tekrar etmeleri basladi benimkide bu ara evete taktı ebet ebet ebet diyor 😄
iki_prens_annesi Seninki su icmek istedgni soluyo bnmkinde tik yok 17 aylik bu arada anne bile demiyo bazen istemsizce anne ddigi oluyo ama yok yani kelimesi falan 🤭🙄🤔
BalkizimBaloglum2 iki_prens_annesi olsun bi anda aciliyorlar vakti vardir illaki devamli konuşuyormusun onunla faydasi oluyor
iki_prens_annesi BalkizimBaloglum2 cok konusuyoz abiside var oda onunla konusmaya calisiyo ama agzinda kelime yok yani bnde endise ettim bakalm cozulmese dr gidecez artik
BalkizimBaloglum2 Zeytin_cekirdegi der daha küçükler ben kıyaslamak icin sormadim yanlis anlamayin her cocuk farkli bilmedigimden ne zaman diyeceklerini merak ediyorum
File351047 BalkizimBaloglum2 20 aylık oğlum da kelimeler var ama cümle olarak sadece bu ne ve bi daaa (bir daha) söylüyor. Ama kelime olarak 27-28 kelimes var
BalkizimBaloglum2 iki_prens_annesi bence etmeyin daha küçük benim yegenim 3 yaşında konustu yinede bir götürün içiniz rahat etsin
Zeytin_cekirdegi BalkizimBaloglum2 yok ankadm kıyaslamak için demediğinizi.gelişimde biraysel farklıkıklar vardr ben takılmıyorum zten sadece vaziyet bizde. Bu demek için yazdm😊
iki_prens_annesi BalkizimBaloglum2 Suan dehlde ilerleyen zamnlarda gotururm buyuk oglumda yeni yeni acildi konusmaya ama onun yasindayken anne baba tek tuk kelimelri vardi kucugu hic demez bisey hersey hi hi der sadece 😁
Ayfer2608 BalkizimBaloglum2 benim oğlum 15 gün sonra 1 yasina girecek ve hiç bir kelimesi yok.Sanki hiç konuşmayacak gibi geliyor çok ses çıkarayım bir çocukta değil 😔😔😔