Asafmomm selam kızlar böyle bir dolabı var annemin rengini beğenmiyoruz beyaz yapmak istiyoruz ama cesaret edemedim bi türlü boyasam hangi boyayla boyamam gerekiyor bilgimde yok boyamak mı daha kolay mantıklı yoksa folyo kağıt alıp kaplamak mı
yeni4747 Asafmomm kesinlikle korkmayın ben kızımın mobilyalarını tek başıma boyadım 3 kapılı gardırop ve sifonyer boyadım dolap boyaları var rich ve cadence ikisinden de memnun kaldım
Smyfrt Asafmomm ebru ener boya var onla boyayabilirsiniz önce temizleyip zımpara yapıyorsunuz peşinden boyayı sürüyorsunuz 6 saat bekleyip 2.katı bi altı saat veya daha Fzla bekleyip 3. Katı sürüyorsunuz muhteşem oluyor hiç de çıkmıyor
Asafmomm yeni4747 boya için galiba 24 saat falan beklemek gerekiyormuş 2-3 kat yapılması için cok uzun süreç değilmi 🤔
yeni4747 Asafmomm aynen ama değer emin olun çok güzel oluyor ben Kızımın odası için mobilyaları kötü renkli ucuza getirdim mesela koyu pembe vardı küf yesiline boyadım mavi vardı beyaza boyadım boyayı hiç sulandırmadan hemen kapanıyor en az 3 günde
Morfrenk Asafmomm ben bu renk dolabı griye boyadım, beyazı denemedim cano. Ama tutar bence 3 4 kat attıktan sonra, krem, kirli beyaz felan olur bence
Mom7676 Asafmomm Boyasanız daha güzel olur diye düşündüm bunlar için özel boyalar vardır. Kaplamalar bi süre sonra sökülüyor bi yanı tam olmuyor sırıtıyor
Morfrenk Asafmomm valla ben mutfak dolabımı boyadım, batsaydı halim niceydi sen düşün😂 ama çok güzel oldu çok memnunum