Anneyiz00 Kızlar merhaba kimler bebegini kaç aylıkken bırakıp çalışmaya başladı bende çalışmayı düşünüyorum 14 aylik oğlum için çalışmaya başlamam erken mi çok kararsızım
BBBuse Anneyiz00 eylülde başlayacağım bebeğim 3.5 aylık olacak :/ çok üzgünüm ama onun için bunu yapmak zorundayım
Fatmaali Ben 3.5 aylıkken bırakıp işe döndüm.Zor oldumu derseniz oldu evet ama babaannesi baktığı için gözüm arkada kalmadı hiç.Tek sıkıntım özlemekti..Onada zamanla alıştım.Neticede evladımız için çalışıyoruz.
Anneyiz00 Fatmaali evet çok haklısınız benimde anaannesi bakacak ama alışmam lazım teşekkür ederim yorumlarını için
Deletedmom78654 Ben de çalışıyroum 1.5 yaşında başladım 6 ay babaannesi yengesi dönüşümlü baktı şimdi de 2 aydın kreşe başladı . 2-3 aylıkken bırakıp çalışan anneler var . Onlar için çoksaya zordur . Bence çok küçük değil sizin bebeğiniz de
Anneyiz00 Deletedmom78654 çok teşekkür ederim yorumları okudukça içim rahatlıyor inşallah kolay olur annelik duygusu beni mahvediyor
Anneyiz00 BBBuse çok küçük muş ama haklısın onlar için yapmak zorundayız hayırlısı olur inşallah sizin için de ben kendimi kötü hissettim de fikirlerinizi merak ettim teşekkürler