Prensessannesiyimm Kızlar ben kafayı yemek üzereyim kızıma hiç bı şeyi yediremiyorum sevdiremiyorum bu sabahta aynı şeyleri yaşadım oturdum ağladım. Fikirlerinize ihtiyacım var
Srhtzlyh Prensessannesiyimm yiyecekmi yemeyecekmi diye evham yapmayın sizin stresiniz onada yansır. Zamanla alışacaktır 😊
MinikcivcivAnnesi Prensessannesiyimm bende tadımlık başladım yeni 3 gun yogurt denedim kesinlikle almadı yutmadi dışarı attı direk 😣 Kaşık mama aldım vereyim dedim onu da almıyor daha ek gıdaya geçmedik şimdiden böyle yapsa ona geçsek napariz bilmiyorum
Xkimbilirkim Prensessannesiyimm üzme kendini bu senden kaynaklanmıyor bende o kdr özendm hatta buharda pişirici makine bile aldm ettim etmedm yok artk yapmıuorm yediğim yemek verilecek bişeyse yediğimizi görmce ağzını açıyor ama küçük parçalarda onun yediğini toplasan benm yediğimin bir lokması etmez benm kızım bütün dişleri bir öıkarıyor ondam deyip üstelemiyrm artk
Prensessannesiyimm Srhtzlyh Ya çok rahat davranıyorum döküyoruz şarkılar söylüyoruz herşeye varım ama ağzına tek lokma girmiyor tukuruyor reddediyor ne verdiysem
Zlm MinikcivcivAnnesi 😄 bende yoğurt denedim ağzındakini tamamen çıkardı bakalım ilerde sevdiği birşeyle verirsem yer belki
dlrkrn @Prensessannesiyimm ek gıda sabır işi gerçekten. Oğlum 8,5 aylık bir gün güzel yiyorsa bir gün hiç yemiyor. Sabırlı olmak gerek nasıl olsa yiyecekler üzülmeyin🌸
Prensessannesiyimm senamiray Ya hayır meyve yese ona da razıyım zamanla sebzede yer diye dusunmucem ama herşeyi reddediyor