HiraNurveAnnesiii Kızlar benim vücudum doğum göbeği kaldı ama doğum yapalı 4 ay oldu ,korse almıştım lakin sıcakta takamıyorum ,eee bebeğimden de spora vaktim kalmıyor ,vüdunuzu toparlamak için siz neler yapıyorsunuz ? Ne yiyip ne içiyorsunuz ? 😉😇
Medusafer HiraNurveAnnesiii dogum kilolarım hemen gitmişti ama vücudumun tamamen normale dönmesi yani sıfır göbek sıfır basen olmam tam 5 ay sürmüştü ama ben yediklerime çok dikkat ediyordum ve çok hateketliydim spor yapıyordum doğumdan sonra tüm gün kullanamasam da korse de kullanmıştım bu arada sezeryan olmuştum hoş tam 34 beden eski halime dondum derken bebegim 6 aylıkken tekrar hamile kaldığımı öğrendim şimdi hersey sil baştan
DenizSerap Ben doğumdan sonra eski Halime hemen döndüm zaten çok kilo da almamıştım. Normal doğum sonrası korse taktım bayağı toparladı beni.. sıcak demeyin takın bence o kadar işe yarıyor ki.. Geçen yılda gayet iyiydim ama bu yıl pandemi eve kapanmalar derken kilo aldım 👹+4 almışımdır bakmadım ama aldığımı hissediyorum. tatil dönüşü ciddi bir beslenme programı ile kilo vermeyi düşünüyorum belki de aralıklı oruç yaparım kan değerlerime baktırıp.