Selmayusuf Tecrübeli annelere sorum var. 48 günlük oğluşum var. Yırtılırcasına ağlamaları ve hiç bir sekilde telkin olmayışının dışında sızlere Bi sorum var - surekli eli sağ kulağında her eli serbest kalığında oraya atıyor . Çekiyor kaşıyor gibi . Elini onun dışında burnuna çok götürüyor . Ben alerjik bir şey mi var diye düşünüyorum ama sizlerde böyle bişey oldu mu ?? Şimdiden çok sağolun
SahinE Selmayusuf ağlarken kulağına sen dokun tepkisine bak belki emerken süt akmış ola bilir hava değişiminden ola bilir doktora göstermen de fayda var
Mervee98 Selmayusuf kulağı ağırıyo olabilir iki kulağınada 1 2 damla sütünden damlat eğer ağrısı varsa rahatlar banyo yaparken falan su kaçmıştır her banyodan sonra pamukla temizle
Manolya Mmm Benin kızım daha 30 günlük ama acaba hava değişiminden etkilenmiş ola bilir mi çok sık hapşırıyor mu bi gözlemleyin
Selmayusuf KuzeyinAnnesii bunu bi kaç kez birileri dedi. Kulağında banyo dan sonra akıntı oluyor baya.
tgc kulak agrısı olablir canım kulagmz kaşınınca dısından hani parmagmzla sallyruz ya hafif seklde yapın aglarken sakinleşirse kulagıdır belki
Selmayusuf SahinE banyo yaparken bazen ağladığında telaşlı oluyorum yanlışlıkla bi kaç kez su gitti ondan da olabilir ya 😥😥
Manolya Selmayusuf bir iki sefer se sorun yok sıklaşırsa soguk algınlığı ola bilir kuşakları kaşınır ama inşlh değildir sdc kaşınıyor dur kulagı
Yeliz Selmayusuf banyo suyu girse bile anında çıkar onun henüz kulak kemiği bizim gibi kıvrımlı değilmiş su kaçma korkusu yaşamayın. Dişler kaşınmaya bazen erken başlıyor. Dişlerin ağrısı kulağa vurur. Mutlaka doktorunuzla görüşün.
uleErenTozkoparan Günlük bir iki hapşuruk normal canım bebeklerde ama kulagı ağrıyo olabili hafif masaj yapp sakinleşirsekulaktır yada için tahat etmiyosa sağlıkocagınagötür bi kulağına baksın doktor iltihap felanmı var die
Merda Ya canım benimki de dört aylık küçüklüğünden beri sürekli kulağını tutar lkaşır gbi ama bunu yaparken ağlamaz ağlamadığı için sorun etmedim ben yani normalde olabilir ama ağlıyorsa madem bir sağlık ocağına götür