BBBuse SalEz kutuların uzerinde onerilen cc ler yazıyor ona göre başlayın bebeğinizin iştahına göre artırıp azaltabilirsiniz
Tugcesilam SalEz bnm.kizim 8ay 21 gunluk 90 cc mama veriyorum ama mamayi grnelde günde 2 kere veriyorum genelde ek gida yiyor mama cok vermeyin
BBBuse SalEz 90 cc suyu koyup üzerine 3 ölçek mama ekleyin ölçek silme dolu olacak. bir kaşıkla karıştırın, biberonu calkalayarak yapinca gaz yapabiliyor. 30 cc suya 1 ölçek konuyor. 30 60 90 120…. şeklinde artıyor ccler
dlrkrn @SalEz 30 ml su’ya 1 ölçek mama koyacaksınız. Mesela 120 cc mama yapacaksınız 120 ml su 4 ölçek mama şeklinde
SalEz BBBuse 90 CC 3 ölçekse 120 4 ölçek şeklinde doğru anladım demi ilk defa kullanacağim onun için detaylı soruyorum ☺️
SalEz BBBuse Birşey daha sorsam bebeğim 8 aylık ve gece vericem sadece mamayı ama kaç CC vermeliyim 120 yeterli mi
BBBuse SalEz bebeğim uc aylık 120 veriyoruz bazen 90 da yetiyor, 120 yi bir deneyin doyup doymadigini anlarsınız siz zaten olmazsa ilave yaparsınız
SalEz Tugcesilam Sadece gece vericem ben gündüz ek gıda aldığı için emdiğinde doyuyor ama gece doymuyor sürekli ağlıyor bazen göğüsüme bakıp ağlıyor çaresiz kalıyorum 😶