tatlismelegim Merhabalar kızlar 7,5 aylık bir bebeğim var son bir haftadır eli hep saçında çekerek yoluyo saçlarını neden oluyordur bilen var mı bazen elinde saçlarını görüyorum kopmuş :(
Mys01-01 tatlismelegim vallahı onu bende merak ediyorum 3,5 aylık yoluyor kafasını hele uyuyacagı zaman ellerini alamıyorum sonra bakıyorum Avcu saç dolu
gunes20 tatlismelegim benim kızım 14 aylık hala yapıyor saçlarını yolmayı.. görmemzlikten gelmeye çalışıyorum. Yapma dedikçe daha çok yapıyor çünkü.🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Rubab_Mommy tatlismelegim Benim kizimda 11 aylik son 1 2 haftadir yapiyo. Bugun yataginda sac tellerini buldum(
BarlasMomm tatlismelegim diş ağrisı kulaklara vurur o yüzden sacini cekiyor olabilir. Bizde 7.5 ayligiz benim oglumda cok cekiyor saclarini
Lalim123 tatlismelegim Benim bebeğimde daha 46 günlük kendi saçını yoluyo sonrada agliyo yada yakasını cekistiriyo sebebini bende çözemedim. Sinire bagliyorum artık.
PamirVefa Bnm oğlum da gazı varken yüzünü parçalıyor saçı tutamıyor galiba acaba neden byle tepki veriyorlar