Mehmettugra_ask 3 aylık bebeğim var 😊 Artık ağuuuu auuu falan yapmaya başladı. Eşimle birlikte ilk hangimize seslenecek merak ediyoruz 😂 Sizin bebekleriniz önce anne mi yoksa baba mi dedi ?
SweetPaw Mehmettugra_ask oğlum ilk anne dedi ama bana değil babasina☺️ anneden 6-7ay sonra da baba demeyi öğrendi o günden sonra zorda kalmadıkca anne dediğini duymadım hep baba 🤨
Mommysharkdoodoodoodoo Mehmettugra_ask Anne dedi sonra baba hemen ardından dede. Babayı babası yokken dedi ama tam o sırada videoya almıştım 😍
Mehmettugra_ask SweetPaw bende her anne gibi ilk anne demesini isterim 😂senin minik frekansları karıştırmış 😂
SweetPaw Mehmettugra_ask sorma hemde ne karıştırma☺️ son bir haftadır da abi diyor evde asker arkadasi gibi takılıyor bizimle 😂
Kk41 Mehmettugra_ask sürekli söyletmeye çalışıyorum ama nafile🤪 9 aylık oldu hala aynı babbababa ve dededede şeklinde devam ediyor😂
Renasinannesi Mehmettugra_ask herkesin ki anne baba der bizim ilk kelimemiz mama oldu🤣🤣 7 aylik tı şimdi suya bu diuor baba diuor 9 aylık 🤲🏼
Sevgiguveen Mehmettugra_ask anne dedi ilk şimdi odadan odaya gıderken bıle anne gel :) ama dışarı çıkcak oldumu baba 😂 ev dışıma çıktımı annenin varlığı ı unutuyor .
Prensannesiyimm Mehmettugra_ask Anne dedi eşim 1 ay uğraştı gelip gidip baba baba dedi ama oğlum ilk anne dedi😂😂
Xkimbilirkim Mehmettugra_ask kızım 3 4 aylıkken annenene diye ağlardı herkes anne diyor derdi şuan söyleyemez diye düşünürdm ama 6 7 aylık olunca artk bilinçli anne dediğini anladm😂 şuan 11 aylık yeni baba diyor