Milena11 Arkadaşlar bebeğime prima Premium Care kullanıyorum. Hamileyken biraz alıp kenara koymuştum ama birecekler. İndirimli aldığınız bir sayfa falan var mı bildiğiniz
prenses_annesii2603 Milena11 ben trendyol’dan sleppy sipariş veriyorum çok uyguna geliyor ve memnunum
AyazMerve Milena11 Migros’tan alıyorum son dönemde sanal markette falan indirim oluyor bazen . Molfix 96lı 100 liraya gelmişti mesela son çıkan bezi . Öncesinde de babyme kullanıyordum o da uygun ikisinden de memnunum
ly35 amazondan alıyorum veya trendyol. amazon hemen ertesi gün teslim ediyor en uygun da orada buluyorum genelde. prima premium en uygunu bile olmuş 200tl o ayrı😭
Milena11 ly35 mağlesef çok pahalı ama hem yaz ayı hem bebeğimin cildi aşırı hassas o yüzden mecbur kullanıyorum
Rose1221 Milena11 bence dolap a da bakın açılmamış kutuları satıyorlar ben öyle 3 tane 72 liyi 200 e aldım
bikerem Milena11 ben de 10 aydir prima kullaniyorum ogluma,getir den aliyorum genellikle. Yalniz 4 numarada prima aktif bdbek e gectik,sizdirdigi icin
Flamingom Milena11 ben doğduğun dan 6 aya kadar premium care kullandım. İnternetten aldım hep. Sonra sleepy natural külot beze geçtim. Dönem dönem sleepy trendyoldan aldım. Ama sanal market suan uygun bıttıkçe oradan alıyorum
Okuroya Benim eşim emniyet mensubu. Emniyetin kantininden alıyoruz dışarıya göre baya uygun. Onun dışında getir Trendyol gibi yerlerde indirim oluyor anlık oralardan aliyoruz
sevimlienerji Milena11 Hepsiburada dan alıyorum sürekli indirim oluyor dün sipariş verdim mesela 150 TL alışverişe 50 TL indirim var
auroraleigh Milena11 Biz de premium care kullaniyoruz Trendyolda bazen indirime giriyor ama genelde babymall’den aliyoruz
Bilcans Milena11 ben prima kullanmıyorum. marketten daha uygun Trendyol o yüzden. Primayı bilemiyorum 🥺