elcn4139 ay memeyi birakiyor ıkınmaktan gaz ememiyor iki cekiyor birakiyor. bende doymadigi icin mams veriyorim. kakayida 2 3 günde bir yapiyor
AsyaninAnnesiiii elcn4139 mama zaten kullanıyor musunuz. Yoksa aç olduğunu düşündüğünüz için mi veriyorsunuz. Gazı için masaj yapin bebeğinize ve gaz damlasi alın.
elcn4139 AsyaninAnnesiiii valla ac oldugunu düsunuyorum. kullanmiyordum ameliyat oldu memeyi orda sagip verdim biberonla memeyi birakmisti. sonra memeyi tutturdum tekrar ama sanmi eskisi gibi degil sütüm goguslerim yumusak e bebegimde cekistiyo ıkinıyo elini kolunu oynatiyor ememiyor yada az rmiyor oyuzden veriyorum ac kalmadin die
benkullanici07 elcn4139 mama daha cok gaz yapar aslinda ya emiyorsa valla emzirin bnde sutum varken mama verdim sonra beni emmeyi birakti simdi biberon ve mama reddide basladu fena sekilde ac duruyor resmen pisman oldum mama verdigime goguslerinizin illa taş gibi olmasi lazim degil terbiyelenmistir gogusleriniz ondan olur oyle. Ne ameliyati oldu bebeginiz cok gcmis olsun
elcn4139 benkullanici07 fitik ameliyati oldu. simdi ara sira emiyor. cok aglayinca emmiyor, uyku sersemiyken emdirmeye calisiyorum
Emirinannesiiiiiiii Biz de hastane de yattığımız zaman Mama ve anne sütü aldı. Mamayı biberonla aldığı için meme reddi yaşadık. Yavaş yavaş manayı bırakıyoruz aç olduğunu düşündüğüm zamanlar veriyorum ama çok gaz yapıyor. Dün geçen ıkınmaktan emmedi bebeğim.