Ayten-1907 Kızlar emzirdigim için ilaç alamıyorum ama artık bıktım hergün çarşaf yıka iç çamaşırı yıka.. Sürekli elim çamaşır suyunda ama peşimi bırakmıyor gece uykum gitti resmen.. Nasıl kurtulabilirim.. Lütfen yardim😭😭
Happygirl8 Ayten-1907 bol bol kabak çekirdeği çitleyin, yeşil mercimek yemeyi yiyin 😃 sakın balkondan çarşaf vsb silkelemeyin alt komşulara da bulaşabilir 😫😩😁
Rmeysa058 Ayten-1907 ilaç almadan asla geçmez canım bitkisel bişeyler araştır mutlaka vardır çok geçmiş olsun
ikizannesii01 Ayten-1907 canım benim başıma hiç gelmemişti ta ki 1 ay öncesine kadar . Bir de benim kurt solucan gibi hayvanlara tikim var gördüğüm an yemek yiyemem kusarım hemen . Görünce beter oldum ilk başta anlayamadım sonra araştırınca öğrendim . Kekik kaynat bana bir günde ilaç oldu resmen bir daha görmedim
Ayten-1907 Happygirl8 Valla kafayı yiyeceğim artık kurtulmak istiyorum 😭komşularla çok takılıyorum belki onlardan bana bulaştı 🥴😂
Happygirl8 Ayten-1907 olabilir, siz kurtulsanız bile onlarda varsa yine tekrarlayabilir çünkü onların yumurtaları çarşaf vs silkeledikçe hatta çarşafı katlarken bile havada uçuşuyo aynı lavabodan felan da bulaşıyo😐
Ayten-1907 Happygirl8 evet bela oldu başıma ya şimdiye çoktan ilaç içmiştim ama dediğim gibi emziriyorum
Ayten-1907 Rmeysa058 neler deniyorum ama yok ilaçta alamıyorum 😢teşekkür ederim şu saat oldu uyuyamıyorum
Rmeysa058 Ayten-1907 kabaak çekirdeği yağı iyi geldiğini duymuştum . Öyle bela bişey ki benim başımada gelmişti bi şurup içmiştm sonrası direk geçmişti.
Ayten-1907 ikizannesii01 allah razı olsun canım ne kadar suya ne kadar kekik koydun canım hemen yapayım.. İnan midem bulanıyor bütün gece vücudum kaşınıyor acayip huylaniyorum kendimden tiksindim 😭😭😢😢