Nisnis Kızlar sezeryandan sonra ne kadar süre geçmesi lazım bedeni ne almam lazım hangi marka hangi model iyi hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Medusafer Nisnis doktorum ertesi gün korse kullanmaya başlayabilirsin demişti owli almıştım.ben kullandım ama owli hiç konforlu gelmedi bu dogumumda başka marka alcam
Coala En iyisi terleme korsesi hem istediğin sıkılıkta kullanım sağlıyor hem de o beden bu beden diye düşünmüyorsun. Ben 1hafta sonra başlamıştım kullanmaya
Medusafer Nisnis yani çok düzenli kullanamadım ben ama yediklerime hep çok dikkat ettim spor yaptım doğumdan 5 ay sonra 50 kilo ve sıfır göbek halime geri döndüm diyet ve spor köşeden daha etkili bence
Nisnis Medusafer spora ne kadar süre sonra başlayabiliriz sezeryandan sonra, ay ben de hayatım da spor yapmadım vücud çok hantal
Medusafer Nisnis ben doktorumunda izniyle 2 aylıkken başladım öyle spor salonuna filan giderek değil de yürüyüş yaparak evde saat mekik filan yaparak ama kendimi hiç zorlanmadan bu biraz kişiden kişiye değişiyor