Cigdembilir canim ben kendimve bir rutin olusturmaya basladim,uyku egitimi icin bir kitap okudum once guvenli baglanma sart bebekle! Ilk uc ay her istediginde kucagina alacaksin her istediginde emzireceksin 1.aydan sonra mizmizligimiz azaldi ilk ay sadece beni istiyordu,gelelim bizim duzenimize😊 sabah engec 7:30 kalkis emzirme,buarada sabaha karsi 5-6gibi gaz sancimiz olur kaka yapmak ister bazen biraz gaz damlasi yada masajla cikarir yada gaspasser diye bir alet var zeytin yagiyla poposuna sokatim hem gazi cikar hem kaka yapar 7:30kadar oyle uyur yoksa surekli ikinir💆♀️ Ben kahvalti yaparken o oyun halisinda yada ana kucaginda oyalanir hizlica etrafida toparlarim eger mizmizlanirsa hemen biraz kucagima alip oynarim konusurum tekrar birakirim boylece nezaman istese alacagimi bilir,9gibi birazcik uyur sekerleme yapar enfazla 30dk,ben bir kahve molasi yaparim😁,uyaninca biraz oynarim sonra kendi halibe birakirim ben makinayi calistiri evi supururum sonra eger hava iyiyse yuruyuse cikariz bu yuruyusumuz bazen daha erken olabiliyor hergun ev supurmuyorum yani😂yuruyuste 1saat uyur eve gelince ben dus alirim o genelde uyumaya devam eder,uyanir 1-2saat oyalaniriz sonrasinda dus aldiririm yine uyur bazen 2 bazen 4saat🙏🏻Buarada ben yemegimi yaparim bazen biraz uyurum kitap okurum vs ,uyaninca oynariz konusuruz guleriz,ama aksam 6:30 dedi baslar mizmizlanmaya aksam uykusina erken gecmek istiyor💆♀️ Ben biraz oyalarim kicagima alirim babasi gelir onunla oynar ama 7:30engec 8de yatirirm cunku aglamaya baslar zaten bir bebek 7:30kalkiyors engec 8:30d gece uykusuna gecmeli diyor kitapta, neyse 6-7-8 saat ilk gece uykusunu uyur(degisebiliyor tokluk durumuna gore) sonra kalkar emer yine yatar bazen yatmak istemez kendi haline birakirim besiginde kendi kendine konusur oynar uyur kalir😁 2saat sonra uyanir emer yine yatar ama sonrasinda gaz sancisi olur ih ih sesleriyle uyanirim derken bir bakmisiz sabah olmus😁 genel olarak boyleyiz,biraz meme duskunlugu var inun disinda binlerce kere sukur diyorum🙏🏻