Hemen anlatayim rüya gibiydi hala anlatirken ben bile inanamiyorum cok şükür çok iyi bir hamileliğim geçti derken son aykara geldik hamileliğimin başında biraz korku vardı doğum nasıl olacak yapabşlecrkmşyim vs.. Neyse o gün geldi çattı 39+1 de o gğn eşimle alışverişe gittik dışarda dolaştık ettik sonra arkadaşlarımla görğştüm baya bi kız kıza eğlence yaptık derken saat 12 gibi eve geldim ama ne acı ne sancı hiç birşey yok dahada birkaç günüm olduğu için rahatım herneyse eve geldim eşimle filme falan baktık saat grce 3 gibi yattım sabah saat 7 gibi bi karın ağrısı ile uyandım ama böyle ishal karın ağrısı sancı yok lavaboya gittim geldim yattım tekrar yarım saat sonra bi böyle karnıma aprı girdi gene dedim heralde ishalden oldu tekrar gittim lavaboya bu sefer hafif kanamam vardı telaşla eşimi kaldırdım ve hastaneyi aradık ebe bana gelin kontrolünüzü yapalım sorun yoksa gene eve gidebilirsiniz dedi kalktım giyindim dişlerimi falan firçaladım o sıralarda yavaştan sancı giriyor ama öyle dayanılamayacak gibi değil neyse çıktık yola hastaneyle evim 10 bilemedin 15 dk ama pazar günü sabah olunca yollar boştu 10 dakikada vardı ama yolda benim sancıkar direk 5 dk bir gelmeye başladı hiç alıştırma sancısı olmadan neyse hastaneye geldik işte eşim başta dışarda beklemesi gerekşyordu eğer doğum başlarsa alacaklardı yukarıya koronadan dolayı neyse çıktım yukarıya nst bagladı ebe ondan önce tabi kanamaya baktı kan artı suyumda gelmiş azar azar neyse sancım 5 dk 1 den 3 dk 1 e düştü fçderken aşırı ama geliyor yerimde duramıyorum sonra doktor kontrolü derken 8 degeldik hastaneye doğum odasına geçene kadar saat 9 falan oldu ama daha ebe açılmama bakamadı neyse eşimi çağırdılar o geldi ebeden epidural istedim eşimin kağıt doldurması gerekiyordu neyse kağıdı doldururken dedi bende senin açılmana bakayım ama tabi aşırı derecede sancı geliyor neyse ebe baktı 9 cm dedi ben inanmadım beni sakibleştirmek içib diyor falan diye düşünüyorum ilk gebelik ve ilk doğum inanamadım o yüzden ebe dedi kesinlikle ne epidural ne ağrı kesici hiç birşeye zaman yok doktoru çağırıp doğuma başlamamaız gerek dedi ve saat 9 -930 gibi başladılar 11.14 geçe oğlumu kucağıma aldım iş dikiş vardı bi tane öyle ve hayal gibi geldi geçti gerçekten çok şanslıydım ve oğlumu kucağıma alınca tabi herşeyi unuttum 4 saat orda kaldık eşimle falan sonra normal odaya geçmem için hemşire tekerlekli sandalyeyle geldi ve ben odaya yürüyerek gittim gerçekten çok sanslıydım doğumumdan yana allahım herkese hayırlı doğumla nasip etsin bir avazda kurtarsın şimdi oğlum 5 aylık oldu bile zaman çok çabuk geçiyor 😍