Symscn Erolbsr 2 defa operasyon geçirdim çok zor Allah yardim etsin çok geçmiş olsun ilerlemeden gidin doktora yoksa ağrısına dayanamazsiniz. Operasyon olacak kadar da büyükse sakın korkmayın geçmiş olsun tekrardan
nurelem Erolbsr bende vardı çok kötü oldu doktora gitmediğim için zamanında ve bezin alındı ameliyat oldum şimdi 2. Cıktı ona da ameliyat olmam gerekiyor , içinif elan bosaltıyorlar ama tekrarlıyor en büyük çözüm ameliyat
Deletedmom5284 Bende de çıkmıştı ama unuttum tedavisini, ılık suya oturuyodum devamlı, ilaçta vermişti doktor, sabah gidin aksatmayın
lollapalooza Erolbsr Çay ağacı iyi geliyormuş. Bende de olmuştu ama benimki çok ilerlemişti. Operasyon geçirdim. Tekrarlayınca da antibiyotik aldım, öyle geçti.
nurelem lollapalooza canım cay agaıconı nasıl kullandın ben ameliyat oldum çok büyüktü çok kötü geçmişti ameliyatımda 2. Cıktı ameliyat olmak istemiyorum geçer mi acaba
lollapalooza nurelem Çay ağacını o bölgeye yediriyorsunuz. Ben her tuvalete gittiğimde sürdüm. Küçüldü. Kuzeniminki de patlamış. Öyle demişti bana. Antibiyotik de geçiriyor.
nurelem lollapalooza aktarcı da bukabilirm değil mi benim ki çok büyük doktor görse direk ameliyat der etki eder mi acaba