Merveblbl91 Vegaferon KAN DAMLASI kullanan var mı arkadaşlar aramızda etkileri yan etkileri neler oldu 4 ay 2 günlük kızım varda daha vermedim ben vermelimiyim sağlık ocağından verdiler.
Mert12omer Merveblbl91 ben verdim onu ama benim çocuk hep kustu fakat kullanıp faydasını görenler var ocean marka kan damlası kullandım ama ben genellikle keçiboynuzu özü verdim
elfeyllzdmr Merveblbl91 canım ben sağlık ocağının verdiği damlaları kullanmıyorum paraben içeriyor d vitamini ve kan damlasını ocean marka aldım sağlıklı. Çokta düzenli kullanıyoruz şükür
Esan06 Her bebekte yan etki yapacak diye bir durum söz konusu değil 1 yaşına kadar kullanmanız gerekiyor sorma tahvillerinize göre doktorunuz yönlendiriyor eğer bi yan etki olursa doktorunuz ile görüşün değiştirir ilacınızı
Merveblbl91 Esan06 tahlil yapılmadan verildiği için kullanma taraftarı olmadım ama en azından size de sorarak bilgi almak istedim
Esan06 Merveblbl91 her bebeğin kullanmadı gereken vitaminler 1 yaş sonunda zaten genel tahlilleri yapılıp gerek kalmadıysa zaten bırakılıyor düzenli olarak her gün kullanmanız çok önemli
Merveblbl91 elfeyllzdmr d vitamini damlasını da kullanmadım özel alıyorum onu kan damlası içinde bilgi ve fıkır almak istedim cnm :)
elfeyllzdmr Merveblbl91 ocean ı sevdi kan damlasını. D vitaminini sevmiyor bizimki yüzünü eşkitiyor 😁