Verynice1 15 aylık bebeğim uykuya dalınca öksürügü başlıyor gün içinde çok yok su an aralıklar öksürüyor ne yapabilirim acil olarak lütfen önerin yarın sabah. Gitçem doktora 7. Yaşında kızım bronşit ondandmı geçti diyorum
Pdrmdr Verynice1 nane limon ıhlamur ya da pekmez içirin benim bebeğimde öksürüyordu doktor antibiyotik yazdı geçti şükür
1prensAnnesii Verynice1 bronşit geçmez kuru öksürük se ballı süt içirin keser oksurugu yarında doktora götürüp oksurup şurubu yazdirin çok geçmiş olsun
Prensess_annesii Verynice1 bizde yeni atlattık şükür. Salgın var galiba. Ben kızıma bal limon az da karabiber karıştırıp aç karnına şurup diye verdim iyi geldi kesildi öksürüğü sizde deneyin geçmiş olsun
Gozde_alparslan Verynice1 burda bir bayan bir tarif yazmıştı denedim kesti hemen oğlum aşırı oksuruyordu bir elmanın kabuğunu soy bir çay kaşığı pekmez le beraber kaynat sonra içir valla bende hemen kesti bide ıhlamur iyi
Nilguny Verynice1 ayak altına gece sarımsak ve zeytinyağını karıştırıp biraz bekletip sürebilirsiniz sarımsakları minik minik ezin üzerine geçecek kadar zeytinyağ ayak altına sürüp üzerine corap giydireceksiniz çok rahatlığını söylüyor deneyen kişiler. Geçmiş olsun 💐