Umayinannesi Kızlar izlediğiniz veya izleyemeye başlayacağınız dizi varsa önerir misiniz? Bu ara dizi izlemek istiyorum sürekli ama sarmıyor the queens gambit izledim 2 bölüm sıkıldım tam adapte olamadım diziye bir türlü bıraktım yarıda devam etsem mı diye düşünürken bir de stranger thıngs ’e başladım ona da tam adapte olamadım ama ikisini de bitireyim kafamdan çıksın istiyorum.Varsa öneriniz bunlar hakkında da sevinirim bunlardan önce de Never Have I Ever izledim baya sardı o hemen bitirdim 🤩😋
Ekim19 Umayinannesi the walking dead beni baya sarmıştı , sezonlari çok kısa sürede bitirmiştim Van helsing de öyle Atiye de idare eder
Miniminiprens Umayinannesi ne tarz seviyorsun bilmiyorm ama snowpiercer çok iyiydi. İzlemek için can atıyordum 😊
Tugbatokatli Umayinannesi iki sezon güzeldi yani saçma ama sarmıştı 3.sezon açayım dedim berbat ötesi:/
Umayinannesi Tugbatokatli Ben böyle zamanlarda giden zamanıma çok üzülüyorum :( bugün de eşimle bir film izleyelim dedik Türkiye de ilk 4 sıradaydı güvendim izledik film haberimiz olmadan bitti resmen öyle alakasız görürseniz aman izlemeyin çekirge falan konusu 😁
Hickimse Tugbatokatli Ben de bitirdim bunu 😍 Yek izleyecekseniz Elite güzel ama eşimle falan izleyeyim derseniz perison break . Ben eşimle izledim bunu ve harika bir dizi kesinlikle öneriyorum
efuchan Umayinannesi netflix yapımı filmlere asla zmn harcamıyorum ben de sürekli eee bu neydi şimdi falan diyorum bitince
EbSaYus Şu sıralar “Suits” e sardım ancak 9 sezon artık bitirmek yıllarımı alır gibi ama bayağı beğendim 👍🏼 Önere bileceğim sitcom dizilerde varbi bakın derim How I meet your mother Brooklyn Nine Nine Bu tarzin haricinde kendi begendiklerim Lucifer Lupin The Umbrella Academy Sherlock Umarim begendiginiz cikar 😊
Umayinannesi EbSaYus lucifer Lupin ve sherlock izledim 😘 diğerlerine de göz aticam zevklerimiz benziyor çünkü
Duru10 Bunlar baya iyi olanlar (bnce) Sherlock Snowpiecer Desingnated survivor Travelers Şimdi la casade papel de geliyor💃💃