Kızlar merhaba 🖐
19 aylık kızım var yaklaşık 2 haftadır eve kapandık tuvalet eğitimindeyiz çok şükür her geçen gün dahada iyiye gidiyoruz sabırla bu işi tam anlamıyla çözeceğimiz günü bekliyoruz 🙏🏻
Benim size bi sorum var kızım tuvaleti geldiğinde söylemiyor
Çişini tutuyor tutuyor ben götürürsem yapıyor lazımlığına götürmezsem ve çişi çok sıkıştırırsa bir kaç damla altına kaçırıyor ağlamaya başlıyor suçluluk duygusuyla kızmayım diye bende hemen alıp lazımlığına götürüyorum kalan çişini oraya yapıyor ama altınada kaçırmış oluyor
Yaşı küçük olduğu içinmi söylemiyor yoksa daha tutmayımı tam bilmiyor söylemesi gerektiğinimi idrak edemiyor yoksa benmi erkenci davranıyorum hemen olsun bitsinmi istiyorum zamanla söylermi yoksa geçmi kaldı istemiyormu hazır değilde benmi zorladım kafam çok karışık lütfen bi akıl verin
Dışarı çıkamıyoruz çünkü çişi geldiğinde söylemiş olsa gerekirse lazımlığını yanımda taşırım yada yakın çevrede dolaştırır koş koş eve gelir yapar geri çıkarız vs ama bu şekilde olduğunda onuda eve bağlıyorum enerjisini atamıyor kafam baya karıştı bana destek olursanız sevinirim 🥰