Alinnaz Merhabalar.8 günlük bebeğim var.Emzirmek için 2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum birtürlü kalmıyor yarım saati buluyor uyanması.Sonra 10 dk anca emiyor.Tekrar uyuyor.Sizce neyapmam gerekir?
leynanin_pembemantosuu Alinnaz henüz sarılık olma tehlikesi geçmemiş.Bol bol emzirmeyi deneyin.Bu dünyaya yeni geldiği için zaten vaktinin neredeyse hepsini uyumakla geçiriyorlar ama bol bol emmeli tabiki 😊
Wanderlust Alinnaz midesi zaten kiraz kadar 10 dakika yeterli siz 2 saatte bir hatta gunduz saat basi veya her istediginde emzirin sik sik. 2 saati gecmesin sarilik riski var sarilik da uyku yapar aman ne yapip edip uyandirin
Nesrinbek88 Alinnaz üsütnü soyun sarılıktqn uyuyo büyük bi ihtimalle beizni cıkarın benim kızmda böleydi doktor bu şeklide yapmamı söyledi
Merve50 Alinnaz canım kolunun üzerine yüz üstü koy sırtına hafif bı şekilde gazını çıkartacakmış gibi pat pat vur hemen uyaniyorlar 😊
Alinnaz leynanin_pembemantosuu sarılığı yaşadık hastanede 1 gece yattık düştü çok şükür.Uykuda bile ağzını kitliyor.Acıkma hissi yok sanki
Kgs2110 Benim bebeğimde öyleydi zorla uyandırırdım ayaklarını ıslak bezle silerdim ☺️ Geçiyor merak etmeyin 3 aylık olduk yarım saat uyusa diye bekliyorum 😇 muhakkak uyandırın emzirin sarılık olmaması için.
Edasss Bebeği emzirirken enjektör ile ağzının kenarından süt sık o arada memeyi emdirmeye çalış göğüs ucun yoksa çıkartıcı ile cıkart bende cok savaş verdim böle böle memeyi tutturdum