Mom7262 Kızlar görüntüler resmen felaket Kastamonuda ikamet eden varmı? Kayıp çok diyorlar umarım kimsenin canı yanmaz yangınlar yeni bitmisken birde sel yaktı canımızı 🙏 rabbim milletimizi vatanımızı muhafaza eylesin 🤲☹️
snyck Mom7262 görüntüler doğru ama medyaya yansıyan ölüm sayıları kandırmaca 500u aşkın ölümlerden bahsediyor orada olanlar ben merkezdeyim bu afet sahil ilçelerde meydana geldi içimiz yaniyor
nneslihan Mom7262 allah yardımcıları olsun, cesetler denize kadar gitmiş öyle diyorlar inşallah bir an önce biter bu felaketler
ZehraSareMom Mom7262 Eşimin memleketi kayınvalidemler 3 gün önce gittiler Taşköprü de evleri var orda bi şey yokmuş ama Bozkurt çok fenaymış
SedaMeyra Ablamlar orda. Arkadaslarim orda yüreğim ağzımda. Ormanlar daha bitmemisken bide bu geldi.selde kaybolanlar 😔Rabbim yar ve yardimcilari olsun. Yardim etmek isteyen belediyenin yardımlaşma yerine yardimda bulunabilirler.
SedaMeyra Mom7262 irtibat halindeyiz merkezde onlar ama ilceler felaket onlarda canla basla yardım etmeye calisiyorlar
Prensannesiyimm Mom7262 sabah sabah izledim içim parçalandı galiba gerçekten dünyanın sonuna geliyoruz çok acı yada aldığımız ahlar çıkıyor Allah yardımcımız olsun sonumuz hayr olsun inşallah