kaymakliekmekkadayifi Kizlar bebegimin poposunda yanak kisimlarinda belide dahil isilik gibi kirmizi kirmizi benekler var neden oluyor nasil gecirebilirim
Etipuff_Suratt_Bebikk kaymakliekmekkadayifi Sadece bez kismindaysa , bezden kaynakli olabilir bezi dar veya sıkı da olabilir
BurcuKucuk kaymakliekmekkadayifi pişik olabilir, isilik olabilir eğer ek gıda alıyorsa ve yeni bir şey yediyse ondan olabilir
Etipuff_Suratt_Bebikk kaymakliekmekkadayifi Bezini buyuk bez varsa onla dene bir gun veya hava alsin biraz totisi gecicek mi gecmezse bir doktora göster
kaymakliekmekkadayifi Etipuff_Suratt_Bebikk normalde hep 1 beden buyuk bez takarım ama su an elimdeki bezler kucuk gelmeye basladi sanirim
kaymakliekmekkadayifi BurcuKucuk ya evet ek gidaya başladık. Belkide ondandir dogru diyorsunuz pisik degil ona eminim. Pisikten cok cektik o yuzden farkini anlayabiliyorum😂 isilik olasiligini dusundum ben . Ama ek gidayla alakalida olabilir dogru söylüyorsunuz
Etipuff_Suratt_Bebikk kaymakliekmekkadayifi Olabilir bebisler hizli buyuyo masallah kucuk gelmistir o da hava sicak ya isilik yapmistir muhtemelen , benimkide kucuk geliyo benimkininde kenarlar kizariyo hemen şimdi 2 numaranin gelmesini bekliyorum kargoda 2 gun idare edicez 😇