Ozlemderin Kızım 5 aylık doktorumuz su içirmemi söyledi sizler suyu hazır cam şişe mi kullandınız ? Kaynatma tekniği mi 🙏🏻
irva Ozlemderin Kaynatmak suyun içindeki alması gereken mineralleri öldürüyor.Hazır kullanabilirsin.Ben arıtmadan veriyorum.
nneslihan Ozlemderin başlarda bebek suyu kullandım 2.5 ay falan. sonrasında arıtmadaki suyu kaynatıp vermeye başladım
snowflake Ozlemderin bende kaynatıp yada hazır veriyordum yazlıktayım çeşme suyu verdim enfeksiyon kaptı bebeğim 7 aylık doktorumuz hazır suyu bile kaynat ver dedi şuan bebek suyu alıyorum
Mom726373 changeyourlife fuska. E bebekte. Hatta bunların yeri kocaelinde maşukiye ye çok yakınmış bir daba gittiğimde iki damacana doldurup geleceğim
Neslihan1903 Ozlemderin e bebekten bebek suyu alıyorum fuska kaynatıp soğutup veriyorum doktor öyle tavsiye etti
changeyourlife Mom726373 bende e bebekten aldım da 2ay 14 günlüğüz günde bi kaç çay kaşığı veriyordum şimdi ne kadar vermeliyim günlük
Ayzagokcemom Ozlemderin doğduğu günden beri veriyorum ilk zamanlar iki çay kaşığı veriyordum şimdi 4 bucuk aylık cam biberon dan içiriyorum o istediği kadar içiyor hazır su veriyorum ama kaynatma soğutma yapıyorum yine de
EmirReis Ozlemderin hazır su alıyorum kaynatmadan veriyorum istediği kadar içiyor 6 aylık bebeğim herhangi bi sıkıntı olmuyor
Neslihan1903 Ozlemderin cam şişe bebek suyu yok burda önemli olan can olması değil bebek suyunun soydumu az olmalı şişeler zaten bpa