FHKK Oğlumu kademeli olarak memeden kesmeye başladım 25 aylık versem sabaha kadar emiyor, artık yeter dedim. Gün içinde otursam uzansam hemen ‘anne memeeee’! Göğüste süt birikme olayı korkutuyor beni sadece onun içinde Facebook’da grupta gördüm bi abla yazmış kuru sabun bağlayınca hem mastit olmuyor hemde süt geri çekiliyormuş belki işinize yarar ben kesinlikle deniycem bu yöntemi. Ama gün içinde artık isteyince vermiyorum dikkatini dağıtıp başka bişey ile uğraşısını sağlıyorum. Hadi bana kolay gelsin inşallah 🤲🏻💗
Ebruli101 FHKK memeyi şükür ki kolay bıraktık korktuğum gibi olmadı ama 2 yaşında emziği biraktiramyrum alıyoruz bir hafta geçmeden paramparça ediyor o haliyle bile sürekli elinde ağzında konuşmuyor da konuşması açısından biraktirmak istiyoruz artık ama nasıl bilmiyorum 😒
PembePelikan FHKK ben gece oğlum uyurken emzirdim, uyku sersemi olduğu için emdiğinin farkında olmuyor,, meme gece boşalınca gündüz rahat ettim, zaten 3 gün sonra süt çekildi, öyle mastit durumları olmadı zaten herkeste olacak diye bişey yok
FHKK Ebruli101 Ayyy oda zor bi durum olmalı benimki emmedi hiç, ama çevreden duyduğum kadarıyla içine bişey mi koysanız emziğin salça ya da başka bişey tiksinip emmez sanki 🤗
FHKK Mamaqueen canım sütyen arasına koyup bişey ile bağlamak gerekiyormuş sabunun memeye teması için. Eski tülbent falan olur sanki 😌
Ebruli101 FHKK benim düşündüğüm tüm emziklerini ortadan kaldırmak, tiksindirmeyi Uygun bulmuyo uzmanlar düşününce gerçekten doğduğu günden beri emiyor tiksindirmek bana da doğru gelmiyor inşallah kolaylıkla unutur🤲
Mamaqueen FHKK ya da sutyenin icine sikistircaz dusmez o sekilde herhalde 😂 kac gun yapmak gerek acaba ve gunde kac saat
FHKK Mamaqueen ay onu hiç bilmiyorum canım ama sütün geri çekilmesine bağlı sanırım ve göğüsün şişmemesine 😌