2mmom 28 günlük bebeğim var aç olduğunu düşünüp uyumadığı zamanlar mama verdim günde en fazla 1 kere. Yani her öğün mamayla beslemedim hep emzirdim. 1 ay kontrolünde kilosuyla sütümün yetip yetmediğini anlayabilir miyim?
NekwaSultan 2mmom ama kendin mamaya basladin anladığım kadarıyla süt emdikce cogalir. Hic baslamasan iyiydi
Sodya 2mmom gunde 1 kere veriyosan sutun yetip yetmedigi anlasilir herde. Şöyle düşün sütün yetmiyo olsa zaten aglar durmaz.bn de 1 kere mama veriyorum ama biz doktor kontrolunde baslamistik. 8 öğünden 1 öğüne düsurduk sukur. Insallah tamamen birakiriz
2mmom NekwaSultan yani mama verdiğim için sadece sütümle devam etsem yeterli olacak mı anlar mı doktor yani anladınız demek istediğimi😅
NekwaSultan 2mmom evet canım aynen elbette Soracak sana zaten meme mi mama mi ona göre sütün yeterli ya da mamaya basla der canım
2mmom NekwaSultan hep vermiyorum çok şükür emiyo sürekli maşallah, ben akşama kadar uyumadığı oldu 5-10 dkda bir emdiği oldu süt birikmedi doymadı diye mama verdim uyudu bu şekilde yani🤷🏻♀️
2mmom Sodya inşallah 💕 gümde bir ve bazen hiç vermiyorum zaten inşallah anlarımda mama vermem hiç sende bırakırsın süte devam edersin inşallah 🌸
2mmom Sibellaa yani demek istediğim mamayla birlikte kilo almış olacak ya süt yeterli geldi mi yoksa mama sayesinde mi kilo aldı anlayabilir mi doktor
Sibellaa 2mmom işte günde 30 gr ı meme+mama ile aldıysa bu şekilde devam edin der fazla aldıysa mamayı bırakın der. Sütün yeterli olup olmadığını anlarlar