Yasemin_sare_kesler Kızlar merhaba ben 21 gün önce Doğum yaptım sütüm çok vardı ams suan sağdığım da 30cc zor çıkıyor 😢 sütümü nasıl arttırabilirim moralim çok çok bozuk 😔😔
PelinKaraca Yasemin_sare_kesler göğsün tıkalı olabilir mi ? Duşa girip sıcak suyla ovalamayı dene istersen canım
Umayumayumay Yasemin_sare_kesler canım ben de önceden sağıyordum ve sütüm birden azalmıştı. 30 cc falan akıyordu her neyse sonra bir emzirme danışmanına sordum sağdığınız süt gerçek cc değildir bebek emdikçe sürekli gelir süt dedi. Şayet bebeğin emiyorsa sen cc ye bakma 😊
PelinKaraca Yasemin_sare_kesler hm süt artırıcı şeyler bi dene canım. Uyumadıysan ondan da bazen oluyor böyle. Ben ne zaman iyi uyusam göğüslerim patlıcak gibi olur. Stresten de oluyor 😞
PelinKaraca Yasemin_sare_kesler muhtemelen canım bi kaç saat uyursan faydası olur varsa akraba vs bırak uyumayı dene
AnyelaMom Kesinlikle uykusuz kalmayın. Benim bebeğimde 2 ay 9 günlük dediğniz gibi şiş olurdu göğsüm ve uykuyu ihmal ettiğim için yeterince süt birikmiyor ne kadar uyursam o kadar çok sütüm oluyor.
Yasemin_sare_kesler Nisan2019 sabah akşam 1 bardak içiyorum canım gaz için iyi geliyor diye biliyordum süte de iyi geliyor mu
Yasemin_sare_kesler Umayumayumay ayy gerçekten mi allah razı olsun canım bende sütüm o kadar 30cc nasıl doyacak diye biberenona bakıp bakıp ağlıyordum
Mahza Yasemin_sare_kesler gerçekten de öyle ben de sizin gibiydim. 2 aylık Bebeğim var sağınca 20 cc anca çıkıyor ama oğlum emdikçe lıkır lıkır ses geliyor demek ki var diyorum. Ama hala içim rahat değil çünkü 4 kg doğdu yarın tam 2 aylık olacak kilosu 5100 gr oldu yani cok iyi değil
Umayumayumay Yasemin_sare_kesler evet evet canım 90 120 cc sağarken birden 30ccye düşüverdi bi üzüldüm bi üzüldüm sonra yazdım işte danışman öyle söyledi bebek sütü çektikçe gelir sen pompaya bakma dedi