Hulyaciciks_27 Ben kızımın kulağını deldirmek istiyorum kaç aylıkken önerirsiniz kızım 3 aylık erken deldiren oldumu acaba 5,6 aylıkken deldireyim diyorum ama yine tedirginim daha ileriki aylardami deldirsem
OncedenGurme Hulyaciciks_27 1 yaşında ve deldirmedim. Kıyamıyorum bi türlü. İlerde kendisi ne zaman kaç tane isterse deldirsin 😊
esrasyaa Hulyaciciks_27 4,5 aylik bende istiyorum ama dis cikarma agrilari sebebiyle surekli kulaklarini cekistiriyo korkuyorum kupe olursa yirtar canini acitir diye henüz bekliyoruz bakalim
fatosd36 Hulyaciciks_27 kendini bilince deldiricem çünkü sürekli eli kulağında çekip koparma ağzına alma ihtimali çok fazla uzmanlar 4 yaş ve üstü diyor
Mina_momy 6 aylıkken deldirdim hiçbir sıkıntı olmadı iyikide ozaman yapmışım diyorum yoksa şimdi asla izin vermezdi
Aleynag fatosd36 steril küpelerin arkası çok sağlam hatta siz istesenizde zar zor çıkıyor. Bi süre sonra da onlar zaten çekmeyi bırakıyolar şahsen benim kızım artık çekmiyo oynuyo çeviriyo sadece
Badeekus Hulyaciciks_27 7 aylık olmasına az klmştı deldırdık ağlamadı bıle eli okdr hızlıydı kızın bayıldık bi hfta sonrada altın küpelerini taktık şimdi kızımın bi parcası gbı hiç ellemiyor 11 aylık oldu iyiki ozmn deldırmışım ilerde dha zor
Elfydr Hulyaciciks_27 İlk kizim 11 aylikti . Sonra pişman oldum. Durmadı biri biraz diğer kulağına göre orantısız oldu . Ikinxi kizim 1 yasinda . Deldirmedim. Deldirmeyi de düşünmüyorum. Kendi istediği zaman deldiririz.
Betul1 Hulyaciciks_27 7 aylığız bende bi yanım istiyor bir yanım çok erken diyor ilerde deldirmez diye düşünüyorum 🤔
Alminakaanucak 2 aylıktı kendim deldim evde makinayla onla büyüdüğü için hiç çekmedi şimdi aynaya gidip ooo vov yapıyor😂
Tuba Hulyaciciks_27 Kızım yok ama olsaydı eğer o zaman kararı ona bırakırdım. Belki de hiç küpe takmak istemeyecek☺️
Ipegim Hulyaciciks_27 15 aylıktı ama sonra küpeyi çıkarım ağzına atmaya başladı bende çıkardım kulağı da kapandı tekrar ne zaman deldiririm bilmiyorum