Nurhayat Kızlar selam kızımın nezleden dolayı burnu tıkalı sürekli bi hirilti geliyor temizledigim halde var mıdır bildiğiniz başka bir yöntem deniz suyuyla temizliyorum aspiratörle çekiyorum evde yapılabilecek başka birsey var mı bi yardımcı olur musunuz
Dersim62 Nurhayat ben çok çektim o burun tıkanıklığından sonra sürekli serum fizyolojik ile temizliyordum çocukta yoruldu artık en son internette gördüm soğanı ortadan ikiye kes 5 6 adet karanfili batır odasında baş ucuna yakın bi yere koy ben faydasını çok gördüm umurım sende görürsün. 🙏🏻
Anekdot Nurhayat dediğiniz seyi bizde cok yasadik surekli aspire edin anne sütü alıyorsa bol bol emzirin birde ben soguk su buharı veriyordum doktor demisti iyi geliyordu . Dolaba kaynatılıp soğumuş suyu koyuyorum iyice soğuyunca buhar makinesine koyup veriyordum ilac falan kullanmadan
Nurhayat Dersim62 ya sürekli görüyorum o tarifi ama etki etmez diye denemedim açıkçası simdi yapiyorum inşallah şifa okur bebisime sağol canım
herseyyalantekgerceksen Bı leğen gibi bseyn içine sıcak su koyun ikiniz beraber battaniyenin altında sıcak suda buhrda bekleyn burnu sapır sapır dökülür inşallah