Eymenimmm Kızlar 15gunden fazladır 37 günlük oğlumun sürekli burnu tıkanıyor serum fizyolojik sıkıp aspiratorle cekiyorum yine aynı neden oluyor anlamam başına gelen varmi ne yapabilirim
PelinKaraca Eymenimmm benim kıZımda aynı fizyolojik serum yapıyorum mecbur. Evim sobalı olduğundan odun kömür vs derken tıkanmış. Doktor bize yünlü hırka vs giydirme dedi. Bi de her gün evi süpürmek iyiymiş
Gevrann Eymenimmm valla canım benim oğlumun doğduğundan beri burnu tıkalı. Her sabah aspiratörle çekiyorum ben de. 🤷🏻♀️ Doktora sordum burun delikleri küçük olduğu için tıkanır dedi. 6 aya kadar böyle
Eymenimmm PelinKaraca ama.bizde soba falanda yok niye oluyor bi tek battaniyeleri geliyor aklıma yünlü olduğu için ama.bilemedim
Eymenimmm Gevrann evet onu biliyorum ama her seferinde cektigimde tahriş olacak yara olur diye korkuyorum 37 günlük daha 6 ay az bi zaman değil 😭
BabyGirl Eymenimmm benm kızım da öyle sürekli serum fizyolojik kullanıyoruz özellikle geceleri çok tıkanıyor nefes alırken hırıldıyor gibi zor nefes alıyor ama aspiratörle sürekli çekmek iyi değişmiş diye biliyorum
Eymenimmm BabyGirl evet aynen öyle memede emerken zorlanıyor burnundan.nefes aldığı için ama sürekli çekmekte zorlanıyorum çünkü çok ağlıyor doktor 3 kere yap dedi ama ben en fazla 2 kere çekebiliyorum ama cekmesemde sıkıyorum yinede tam acilmadi çok üzülüyorum 😭
PelinKaraca Eymenimmm olabilir belki canım. Ben yünlü battaniyeleri kaldırdım. Sobaya bi şey atacaksam kızımı çıkartıyorum odadan. Evi sürekli havalandırmaya çalışıyorum. Yünlü şeyler de giydirme. Faydasını görürsün inşallah
Kizim07 Eymenimmm odanin bir kosesine pamuga damlatin gece uyurken yapiyodum ben. Gunduz deneyin ilk . Ne cok yakin ne cok uzak olsun. Bide burnunu actigimizi saniyoruz ama bazen acilmiyo. Deniz suyunu boca edin. Guzelce cekin .
Gevrann Eymenimmm evet benim oğlumun burnu tahriş olmuştu ama ne yapılır ki mecbur. Yoksa nefes alamıyor
Kizim07 Eymenimmm yok yok iki damlayla olmaz sık guzelce bi zarari yok aksine burun tikali olmasi hasta edrt. Bende senin gibi iki damlayla temizlemeye calisiyodum. Kuru burnu cekiyo oluyosun . Birez sık gorceksin nasil sumuk cikcak
Meryem25 Kızlar biz burun tıkanması dan hasta olduk ateşimiz cıktı ve doktor ilk burun tıkanıklıgı oldugunu anlamayıp menenjitten süphelenip belinden sıvı aldım oglum Bi sürü sıkıntı yasadı 4 gün hastanede kaldık en sonda anladılar ki tıkanma hasta etmiş